Поєдинок дев’ятої та шостої команд групи. Полтава в минулому турі на чужому полі зазнала поразки від Епіцентру. Кудрівка-Нива після домашньої розгромної поразки від Інгульця опустилася на шосте місце.

Перша ліга, Чемпіонська група. 8-й тур.

СК Полтава – Кудрівка-Нива 2 : 3.

1 – 0. Щербак – 14.

2 – 0. Щербак – 24.

2 – 1. Коркішко – 32.

2 – 2. Вечурко – 38.

2 – 3. Фальковський – 84-пен.

У дебюті протистояння господарі змогли відкрити рахунок. Марусич віддав, а Щербак розібрався з захисниками і пробив у дальній кут – 1:0. Блискуче у цьому епізоді зіграв капітан “Полтави”. Майже відразу після цього гру зупинили через повітряну тривогу. На 24-й хвилині дуже курйозний м’яч залетів у ворота гостей. Після удару Копитова мав вибивати м’яч з порожній воріт Сердюк, але він не зміг влучити по м’ячу – 0:2. Ще до перерви Коркішко своїм результативним ударом повернув інтригу у наше протистояння – 2:1. Наприкінці тайму Вечурко ударом у ближній кут перевернув все з ніг на голову – 2:2. Чудовий футбол у першій половині зустрічі.

У другій половині зустрічі футбол був в’язкий. Було багато позиційної боротьби, але з суттєвими проблемами у заключній третині поля. На 84-й хвилині Фальковський реалізував пенальті і приніс гостям перемогу.