Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич поділився враженнями від перемоги своєї команди над ФСК Маріуполь у поєдинку Першої ліги України.

У суботу, 11 травня, Карпати мінімально обіграли Маріуполь із рахунком 2:1 у матчі восьмого туру чемпіонської групи Першої ліги.

Головний тренер львів’ян Мирон Маркевич прокоментував такий результат для своєї команди.

«Емоції позитивні, адже здобули перемогу. Сьогодні було багато боротьби на футбольному полі. Звичайно, що за рахунку 1:0 потрібно було забивати вдруге і надалі було би спокійніше. А так пропустили необов’язковий гол.

Добре, що матч завершився нашою перемогою. Тлумак на зборах неодноразово забивав голи, ми його ставили на позицію правого півзахисника. Я шукав можливість його випустити і вгадав із заміною – Юра забив переможний м’яч».

Окрім цього, спеціаліст поділився інформацією стосовно стану Яна Костенка, який не зіграв у цьому поєдинку.

«Костенко пропускав матч через проблеми зі здоров’ям. Приїдемо до Львова та подивимось, у якому стані він зараз перебуває. Якщо Ян готуватиметься до гри у загальній групі, то, напевно, зіграє проти Лівого Берега».

Маркевич зазначив, що клуб не буде викупати Аріельсона та підкреслив важливість підсилення для УПЛ.

«Чому Аріельсьон не потрапив до заявки на матч? Він у нас перебуває в оренді. За його викуп треба заплатити чималі кошти, тому ми шукатимемо іншого нападника.

У нас всі позиції потребують підсилення, особливо середина поля. Також відзначу, що треба форварда. Однозначно треба підсилюватися для УПЛ», – приводить слова тренера клубна пресслужба.

Нагадаємо, що Карпати вже забезпечили собі участь у Прем’єр-лізі на наступний сезон. Також до УПЛ офіційно вийшов Інгулець.

В наступному матчі, 18 травня, львів’яни зіграють проти Лівого Берега.