Після перемоги “Інгульця” львів’яни втратили лідерство, тому сьогодні вони прагнули повернутися на перше місце. У минулому турі підопічні Маркевича не виграли у “Вікторії” і зіграли один із найбільш провальних матчів. “Маріуполь” у 2024 році ще не перемагав і перервати цю серію було непросто.

Перша ліга, Чемпіонська група. 8-й тур.

ФСК Маріуполь – Карпати Львів 1 : 2.

0 – 1. Клименко – 10.

1 – 1. Савін – 74.

1 – 2. Тлумак – 89.

Вже у дебюті протистояння шикарну можливість вивести господарів вперед втратив Плакса, який з вигідної позиції пробив повз ворота. Львів’яни свій момент реалізували. Після прострілу Підлепенця відправив м’яч у сітку Клименко – 0:1. Після голу підопічні Маркевича почали грати занадто прагматично. Досить дивно, адже більшості футболістів “Карпат” варто доводити тренерському штабу свою конкурентоспроможність грати в УПЛ наступного сезону. Приазовці прагнули зрівняти рахунок, але не вдавалося довести свої атаки до логічного завершення. Більше голів у першому таймі не було.

У другій половині зустрічі був дуже в’язкий футбол. “Карпати” насамперед зосередилися на утримання переможного результату. На 74-й хвилині Антон Савін потужним ударом зі штрафного зрівняв рахунок – 1:1. Помилився у цьому епізоді голкіпер “Карпат”. На 89-й хвилині львів’яни все ж забили переможний м’яч. Демченко віддав, а Юрій Тлумак впевнено переграв голкіпера – 1:2. Таким чином, “Карпати” зновуу на три очки випереджають “Інгулець”.