Прімера. 35-й тур
11 травня. Гранада. “Нуево Лос-Карменес”
“Гранада” 19:30 “Реал Мадрид”
Арбітр: Пабло Гонсалес Фуертес
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини “Гранади”

Дуже слабкий сезон від “Насридів”. Вони виграли лише 4 матчі з 34 у чемпіонаті, а на виїзді взагалі здобули лише 3 очки.

Боси “Гранади” спробували запобігти вильоту в січні, суттєво оновивши склад, але новачки знайомилися надто довго. Їм вдалося набрати 7 очок у середині квітня, що подарувало слабку надію, але вже минулий тур із “Севільєю” (0:3) її поховав. Відіграти 11 очок у 4 турах неможливо.

За цих обставин матч із “Реалом” стає вітриною для “Насридів”, вони спробують її використати. У “Гранади” далеко не найгірша атака — 36 голів у 34 матчах. Центрфорвард Лукас Боє знає свою справу, та й універсал Мюрто Узуні теж. Біда криється у захисті, який пропустив 64 голи в Ла Лізі.

Новини “Реала”

Ідеальний сезон Мадрида продовжився серед тиждень виходом у фінал Ліги чемпіонів. “Баварію” було подолано драматично, але загалом за грою — 2:1.

Трохи раніше перемога “Жирони” над “Барсою” (4:2) забезпечила “Вершковим” дострокове чемпіонство. Все, що залишається — чекати на фінал ЛЧ проти досить скромної для такого рівня “Борусії”. До того часу Карло Анчелотті може тасувати склад і експериментувати, як йому заманеться.

ЗМІ в Іспанії очікують, що на “Гранаду” мадридці вийдуть загалом резервом і з Куртуа на воротах. У такому поєднанні “Реал” виграв два останні матчі у “Сосьєдада” (1:0) та “Кадіса” (3:0); у нього міцна лавка. Ну, і нагадаємо, що “Вершкові” програли лише один матч у цій Ла Лізі. Навіть нічиїх не було із 2 березня. Це не колектив, а машина.

“Гранада” – “Реал Мадрид”: статистика особистих зустрічей

У першому колі на “Сантьяго Бернабеу” “Насриди” лише завдяки величезному фарту пропустили лише двічі (0:2).

Ну, і взагалі “Гранада” – улюблений суперник “Вершкових”. Вони виграли у “Насридів” 15 останніх матчів поспіль, починаючи з лютого 2013 року.

Орієнтовні склади

У “Реала” все ще лікується Давід Алаба, плюс із “Баварією” забій отримав Орельєн Чуамені — їх точно не чекаємо.

У “Гранади” на дискваліфікації центрбек Мікель Рубіо, а травми заліковують хавбеки Пуертас та Серхіо Руїс. Обидва мали б шанси вийти у старті, якби були здорові.

“Гранада”: Баталья – Мендес, П’янтковський, Мікель, Нева – Пеллістрі, Онгла, Гумбау, Юзвяк – Боє, Узуні

“Реал Мадрид”: Куртуа – Васкес, Мілітао, Начо, Фран Гарсія – Себальйос, Камавінга, Модрич – Гюлер – Браїм Діас, Хоселу