15 травня в Рівному відбудеться вирішальний матч за почесний приз, в якому з’ясовуватимуть стосунки «Ворскла» та «Шахтар».

Директор місцевого стадіону «Авангард» Олександр Алембіта ексклюзивно для Sport.ua розповів про стан готовності спортивної споруди до фінального поєдинку:

– Ті недоліки, на які звернули увагу представники УАФ, двічі приїжджаючи з перевіркою стану справ на рівненській арені, вже усунені й найближчим часом всі роботи по благоустрою території будуть завершені.

Що ж до вболівальників, які згідно вимог воєнного стану зможуть на стадіоні переглянути фінальний матч, то прийнято рішення зупинитися на 3500. Збільшення глядацької аудиторії стало можливим завдяки введенню в дію ще кількох укриттів.

Нагадаємо, що фінальний поєдинок між «Ворсклою» та «Шахтарем» розпочнеться о 19.00. Його назвали Матчем вдячності Силам Оборони України, адже проведення поєдинку на стадіоні з уболівальниками під час російської агресії стало можливим саме завдяки мужності захисників та захисниць, які героїчно боронять Батьківщину. Усі кошти, виручені від продажу квитків, будуть передані на потреби військових.