Зустріч другої та десятої команд групи. “Інгулець” після гостьової перемоги над “Кудрівкою-Нивою” продовжує займати друге місце у чемпіонській групі.

“Агробізнес” в минулому турі зазнав поразки, але на своєму полі від “Лівого берега” і опустився на турнірне дно. Пдопічні Чижевського чотири тури поспіль не перемагають.

Вже у дебюті протистояння підопічні Лупашка відкрили рахунок. Валерій Сад наважився на удар з-а меж штрафної і влучив у верхінй кут – 1:0. Безумовно, цей гол може стати окрасою туру. В гостей м’яч взагалі не тримався, а ось петровці за рахунком грали впевнено. Більше у першій половині зустрічі голів не забивали.

Колективу з Волочиська було досить складно виходити з атаки, адже петровці високо пресингували. Темп матчу був досить повільний, а ось боротьби вистачало. На 65-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Сітало реалізував вихід один на один – 2:0. Відразу після цього пролунала повітряна тривога. Після паузи на 70-й хвилині рахунок став розгромним. Козак віддав, а П’ятов з меж штрафної розстріляв ворота – 3:0.

У підсумку, п’ята поспіль перемога “Інгульця”. Петровці виходять на перше місце, але “Карпати” мають гру у запасі.

Група “Чемпіонська”. Восьмий тур

“Інгулець” – “Агробізнес” 3:0

Голи: Сад (7), Сітало (65), П’ятов (70)