Легендарний тренер Йожеф Сабо поділився з телеграм-каналом УПЛ.ТБ очікуваннями від Класичного протистояння Шахтар – Динамо.

– Обидві команди набрали хорошу ходу під кінець сезону. Дуже непогано зарекомендував себе Шовковський, я за нього вболіваю, він молодець, у нього все виходить. Але у Шахтаря склад все ж таки сильніший, у киян дуже багато молоді. Особливо в центрі захисту і вони роблять помилки. Однак в цей важкий час обидві команди показують хороший футбол.

– Що в першу чергу зумів змінити Шовковський, очоливши команду?
– Я не можу критикувати Луческу, але мені здається, що останнім часом, коли він був, йому все було якось байдуже – переможе чи програє. Це моя думка, враховуючи те, що я бачив по грі. Не було необхідної дисципліни. А у Шовковського хороша ігрова дисципліна, за рахунок її вони багато перемагають.

– Когось з гравців Динамо можете відзначити персонально?
– Я стежу за Бражко, у нього є всі дані, щоб стати великим футболістом. Має хороший відбір як для опорника, бачення поля, якісний пас, чудовий удар, добре страхує. Це той гравець, який надовго не затримається в Динамо.

– А в Шахтарі хтось заслужив на відзнаку під кінець сезону?
– Мені здається, вони всі ніби однакові, особливо в середній лінії. Судаков чи інші не виділяються.

– Що стане ключовим фактором для перемоги?
– Завжди гру робить середня лінія: хороший відбір, атака або контратака, розіграш мʼяча. Але все ж таки питання, якою буде тактика команд на цю гру. Шахтар влаштує і нічия, а от Динамо потрібно виключно перемагати, але ризикувати проти Шахтаря вони навряд чи будуть, – відзначив експерт.