Легенда “Карпат” Ігор Худоб’як поділився думкою про нинішню команду, яка під керівництвом Мирона Маркевича в Першій лізі.

– Як вам нинішні львівські “Карпати”? Стежите за їхньою грою?

– Так, відтоді, коли “Карпати” відродилися, то постійно слідкую за їхньою грою, коли є нагода – дивлюся. Дуже добре, що команда йде на першому місці й наступного сезону гратиме в Прем’єр-лізі. Також щодо гри: думаю, що можна грати краще, але головне це результат. Думаю, влітку “Карпати” посиляться і будуть показувати кращу гру.

– Нещодавно була інформація, що УЄФА визнав нові “Карпати” правонаступником старих. Ви вважаєте цей клуб, який зараз грає в першій лізі, новим?

– Думаю, що клуб новий, тому що є нова база, новий президент, залишилися тільки вболівальники і герб. Вважаю, що на 80% це новий клуб.

– Якщо вам запропонують роботу в “Карпатах”, підете?

– Не знаю, важко сказати зараз. Думаю, що так, але треба бути до цього готовим. Не можна одразу бігти, коли тобі пропонують працювати в такому клубі, як “Карпати”. Треба бути готовим до тієї роботи, яку запропонують.

– Чи зможе Мирон Богданович Маркевич зробити з “Карпат” клуб, який боротиметься за провідні місця в УПЛ?

– Думаю, що зможе. Усе для цього є, наскільки мені відомо, тому що спілкуюся з хлопцями і людьми, які близькі до клубу. Думаю, що всі можливості у клубу для цього є.