Головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні розповів про важливість матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи проти Марселя.

«З огляду на цінність цієї гри, можу вважати її найважливішим матчем у моїй кар’єрі. Можливо, за кілька років наша незвичайна подорож буде оцінена краще. Ми вже довели, що навіть з невидатним бюджетом все ж таки можливо створити команду, яка повністю ідентифікується з місцевою територією і може вигравати трофеї. Ідеї, управлінські навички та почуття приналежності – ось ключ до успіху.

Нам вдалося переписати історію Аталанти. Секрет полягає в тому, щоб не встановлювати обмеження і масштабно мислити, використовуючи доступні інструменти. У Бергамо панує хвилювання, це точно. Той самий момент, на який чекали. Ми маємо зробити все можливе, фани дадуть нам додатковий імпульс. Підтримка наших фанатів завжди була життєво важливою», – сказав Гасперіні.

Другий півфінальний матч Ліги Європи Аталанта – Марсель відбудеться сьогодні, 9 травня. Початок – о 22:00 за київським часом. У першому поєдинку команди зіграли внічию (1:1).