Колишній нападник “Шахтаря” Андрій Воробей поділився своїми очікуваннями від протистояння “гірників” із “Динамо”.

– Враховуючи форму команд в останніх матчах, очікую яскравої, результативної та передусім чемпіонської гри. “Динамо” буде грати в той футбол, який вони показують в останніх іграх – осмислений та атакувальний. Однак “Шахтар” також не буде закриватися. Думаю, “гірники” намагатимуться більше контролювати мʼяч і таким чином не дозволяти атакувати супернику.

– Як оціните форму “Шахтаря”?

– Команда набрала непогану форму. Тішить, що нові бразильці вклинилися в колектив і показують якісний футбол.

– Наскільки змінилося “Динамо” Шовковського порівняно з командою Луческу?

– Передусім, хлопці скинули з себе тиск та вантаж. Не бояться припуститися помилок, виглядають розкутішими і в них почало все краще виходити.

– “Динамо” до снаги обіграти “Шахтар”?

– Так, авжеж. Обидві команди здатні обіграти одне одного. Очевидного фаворита нема.

– Які ігрові протистояння на полі можуть стати ключовими?

– Гра середніх ліній, центральних трикутників. Судаков-Бондаренко чи Марлон та Степаненко в “Шахтаря”. Та Бражко-Шапаренко-Буяльський у “Динамо”. На другому плані буде індивідуальна майстерність. В обох командах вистачає індивідуально сильних гравців.

– Хто з футболістів “Шахтаря” набрав найкращу форму під кінець сезону?

– Непогано показує себе Кевін. А ще як нападник хочу відзначити гру Сікана. Подобається його результативність та впевненість. У “Динамо” відзначу Ваната, який зараз показує дуже хороший футбол. Також Шапаренко і Бражко. Тренерський штаб “Шахтаря” має приділити цим гравцям чимало уваги, – сказав Воробей.