Після півфінального матчу Ліги Чемпіонів, “Реал” – “Баварія” (2:1) Хоселу, автор двох голів, вийшов на пресконференцію та дав коментар:

“Я задоволений тим, що зміг зробити свій внесок. Я намагаюся максимально використовувати свої шанси. Як і два роки тому, саме так я відчуваю себе мадридцем. У мене була можливість поїхати і підтримати Мадрид, і тепер я відчуваю це на власному досвіді”.

“У Мадриді, коли ти зрівнюєш рахунок, люди закликають тебе підняти м’яч і віднести його до центрального кола, тому що ти повинен йти далі і перемагати. Ми вийшли після гри, ми знали, що за рахунку 1:1 у нас будуть можливості, тому що вболівальники підганяли нас. Ми створювали моменти. Це менталітет “Реала”. На останніх хвилинах ми виплеснули це почуття назовні”.

“Ти завжди мрієш про це, про те, щоб бути тут у цей момент. Перший гол був про те, щоб бути гострим, читати гру. Вони були дуже втомлені на тому етапі, вони впали в глибокий блок. Це мрія, що здійснилася, мати такі ночі. Мої мрії не такі красиві, як те, що сталося сьогодні. Як нападник, ти мрієш забивати голи, а якщо вони такі, як сьогодні, то ще краще”.

“Я прийшов сюди, щоб зробити свій внесок. Тренер знав, що я можу запропонувати на початку сезону, так само як і я. Я радий, що виграв титул чемпіона Ла Ліги та потрапив до фіналу Ліги Чемпіонів”.

“Ми виграли і ми у фіналі. Ігри виграються на бажанні. Тренер сказав нам про це перед грою. Ви повинні вигравати ці ігри також і серцем, а в Мадриді цього достатньо”.

“Неперевершено. Це мрія. Ми бачили “Бернабеу” певним чином на початку сезону, а наприкінці побачили його в іншому світлі. Вболівальники були на 15 з 10, як у фіналі, в якому ми граємо. Це була серія речей, які привели нас туди, де ми є”.

“Я зосереджений на тому, що сталося сьогодні ввечері, і на тому, що через три тижні у нас фінал Ліги чемпіонів. Буде час поговорити про майбутнє. Я хочу бути на 100% в найближчі тижні, а потім ми це обговоримо”.

“Я молився, просив того, хто був там нагорі, не виключати цього. Я знав, що якщо цей гол буде зарахований, ми будемо захищати результат до останнього. Врешті-решт вони його дали, це був законний гол”.

У нинішньому сезоні форвард мадридського “Реалу” Хоселу провів 10 матчів в Лізі Чемпіонів, в яких відзначився 5-ма голами.