Парі Сен-Жермен знову спіткала невдача у Лізі чемпіонів. Команда вилетіла з турніру на стадії півфіналу, поступившись дортмундській Боруссії.

За мрією про бажаний трофей Ліги чемпіонів парижанам доведеться почекати ще рік – загальний рахунок протистояння склав 2:0 на користь німецької команди. У фіналі на стадіоні Вемблі Боруссія зустрінеться з переможцем пари Реал Мадрид – Баварія Мюнхен.

Попри присутність на полі Кіліана Мбаппе та 30 ударів по воротах суперника, ПСЖ так і не зміг забити дортмундцям. Ця невдача парижан також обернулася для них антирекордом. Команда Луїса Енріке встановила небажане досягнення, ставши колективом із найбільшою кількістю ударів у ворота без забитих м’ячів щонайменше за останні 20 років турніру. Окрім того, господарі поля чотири рази цілили у каркас воріт, що є рекордом плей-оф Ліги чемпіонів.

Останніми сезонами парижани звикли розчаровувати своїх уболівальників вильотами з Ліги чемпіонів на різних стадіях, попри величезні інвестиції у таких зірок, як Неймар, Ліонель Мессі та Мбаппе. Французький нападник, ймовірно, покине клуб, так і не піднявши над головою кубок Ліги чемпіонів разом із ПСЖ. Очікується, що наприкінці сезону Мбаппе перейде до мадридського Реала.

Тепер у доробку ПСЖ чемпіонський титул Ліги 1, і команда прагне зробити дубль, зігравши 25 травня у фіналі Кубка Франції проти Ліона. Ця гра, швидше за все, стане останньою для Мбаппе у футболці парижан, адже вже незабаром він вирушить до Мадрида, де сподіватиметься поповнити свою колекцію трофеїв новими здобутками.