Жозе Моуріньо хоче знову очолити “Манчестер Юнайтед”, однак клуб поки що не має наміру призначати фахівця, повідомляє Manchester Evening News.

За інформацією джерела, Моуріньо заявив довіреним особам, що “пішки б дійшов” до Манчестера, щоб вдруге очолити “Юнайтед”, і про це знають в клубі. Нагадаємо, Моуріньо змінив Луї ван Гала на посаді головного тренера клубу в травні 2016 року і у свій перший сезон привів “МЮ” до перемоги в Кубку ліги і Лізі Європи. У другий сезон Моуріньо піднявся на другу сходинку в таблиці АПЛ і дійшов до фіналу Кубка Англії. У грудні 2018 року португалець залишив клуб.

Нагадаємо, останнім клубом португальця була “Рома”, яку він залишив у січні 2024 року. Португалець очолював італійський клуб із 2021-го. У сезоні 2021-2022 “Рома” виграла Лігу конференцій. У сезоні 2022-2023 “вовки” дійшли до фіналу Ліги Європи. Під керівництвом Моуріньо “Рома” провела 96 матчів – здобула 44 перемоги, 23 рази зіграли внічию і зазнала 29 поразок. Раніше Моуріньо тренував також “Тоттенхем”, “Челсі”, “Реал”, “Інтер”, “Порту”, “Лейрію” і “Бенфіку”.