АПЛ, 36-й тур

Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед – 4:0

Голи: Олісе, 12, 66, Матета, 40, Мітчелл, 58,

“Червоні дияволи” борються з Челсі та Ньюкаслом за 6 сходинку АПЛ, яка дозволяє потрапити в Лігу Європи наступного сезону. Та замість виборювати перемогу в матчі з Крістал Пелас, МЮ зазнав розгромної поразки.

Господарі поля влаштували справжню казку своїм вболівальникам. Ще в першому таймі м’яч двічі побував у воротах манчестерців. На старті поєдинку завдяки чудовим індивідуальним діям відзначився Олісе, а наприкінці тайму – Матета.

До слова, вперше в історії АПЛ арбітр судив матч, одягнувши на себе камеру. Ці кадри не транслювали у прямому ефірі, але вболівальники зможуть переглянути їх пізніше в рамках програми, створеної Premier League Productions (PLP). Такий експеримент впровадили задля покращення суддівства.

По перерві Мітчел довів рахунок до розгромного, забивши після розіграшу кутового. Натомість у “червоних дияволів” у другому таймі нарешті почали з’являтися удари в площину воріт. Олісе продовжив приниження МЮ, зробивши на 66-й хвилині рахунок 4:0. Вперше в історії АПЛ Крістал Пелас двічі за сезон обіграв Ман Юнайтед.

Підопічні Еріка тен Хага віддалилися від зони потрапляння в ЛЄ – тепер клуб розташовується на 8-му місці, маючи в активі 54 бали. Натомість Челсі опинилося на 7-му місці (54 очки), а Ньюкасл на 6-му (56).