Наставник «Миная» Желько Любенович залишився незадоволеним тим, як команда у матчі УПЛ програла «Вересу» 1:3 в одному з найважливіших поєдинків за виживання.

«Нічого не сказав у роздягальні. Немає сил з ними розмовляти. Поговоримо, коли повернемось додому. Що стосується гри, то добре розпочали та забили гол. А потім все – це скінчилося. Як і з «Оболонню» було у Києві. Футболісти забули, що ми домовлялися, грали у свою гру. Не дотримувались нічого, що я вимагав. Грали до гола, а потім моєї команди не було на полі. Вітаю «Верес» з перемогою».

«Причини в кожному, у тому числі й у мені, мабуть. Можливо, ми не готові до такого рівня. Може, десь злякалися. Вони вважають, що вже великі, у «Шахтарі» гратимуть, у «Динамо». Говорив їм – вибити м’яч в одному з моментів. Ні. Ми пропускаємо другий гол, потім пенальті і все. Пенальті… Може не хочуть «Минай» бачити в УПЛ. Там влучив м’яч у руку, але гравець не хотів грати. Таке…».

«Шансів мало залишилося, ще три тури, два матчі на виїзді. Боротимемося. Але з такою грою нічого не досягнемо», – сказав Любенович.

Команда займає останнє місце з відставанням від зони перехідних матчів у 4 очки.