Директор “Дніпра-1” В’ячеслав Фрідман в коментарі “УПЛ ТБ” поділився думкою про заяву Юрія Максимова про можливу відставку та кадрову ситуацію в команді.

– Знаю Максимова, він дуже любить жартувати. Це була така мотиваційна річ. Я б не зрозумів його, якби він залишив команду за три тури до кінця. Він би не міг цього зробити. Це просто, щоб футболісти почули ставлення тренера до них. Не більше того.

Я з ним розмовляв, мені він нічого не казав. Під час розминки я сидів з ним на лавці, й ми не піднімали таку тему – залишити команду. Він професійно ставиться до своїх обов’язків. Керівництву клубу він нічого не казав. Максимов, безумовно, казав, що немає лавки, немає ким заміняти гравців. Він бачить, як виходить по 5 гравців у Шахтаря, в Динамо. Зараз вийшли 5 у Кривбаса, всі досвідчені. А тут сиділа молодь. Так трапилось.

Чомусь кажуть, що керівництво клубу нікого не підписало. У нас є бюджет. Ми не мали коштів. Ніхто не задумувався, щоб підписувати дорогих іноземних гравців. Ми не могли подумати, що клуб залишить три бразильці, що після 2-го туру весняної частини піде Кравець. Ми розраховували, що ці футболісти якось допоможуть. Ще й Максимов казав, що під час зборів якнайкраще показували себе два бразильці – Вітіньо та Маркос Андре. Вони мали допомогти команді. Так трапилось.