Вже 7 травня у Парижі ми дізнаємось першого фіналіста цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів.

Перший поєдинок завершився мінімальною перемогою “Боруссії” над “ПСЖ”. Напередодні завтрашнього матчу-відповіді, головний тренер парижан Луїс Енріке зазначив, що нинішня мета його команди є вихід у фінал єврокубка.

“Завтрашній день буде життєво важливим, як і весь сезон. Це незвично, атмосфера в Дортмунді була дуже приємною, і я сподіваюся, що тут вона буде такою ж. Матч буде залежати від результату. Побачимо, що буде далі. Рахунок показує, що ми вилетіли, але ідея полягає в тому, щоб грати так само. Це жодним чином не змінить наш менталітет. Не обов’язково забивати два, достатньо забити один. Два голи забиваються за три секунди, але можна і пропустити два голи. Пропустити гол – це нормально, як ми бачили в матчі з “Барсою”. Я думаю, що це буде така ж гра, як і в першому матчі”, – заявив Луїс Енріке не передматчевій пресконференції.

Додамо, що в разі успішного результату за підсумками двоматчевого протистояння, “ПСЖ” може вдруге в історії вийти у фінал Ліги чемпіонів. Якщо сильнішою виявиться “Боруссія”, то німецька команда втретє зіграє у фіналі найпрестижнішого єврокубка.