Categories: УПЛ

Олександр Поздєєв: Думаю, наразі наш фізичний стан трошки не дозволяє грати агресивніше

Виконувач обов’язків головного тренера «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував поразку від «Динамо» (0:5) у 27-му турі УПЛ.

– Сьогодні ваш дебют на посаді головного тренера. По суті, все розсипалося після 1-го пропущеного м’яча. Як ви вважаєте, що посипалося в першу чергу?

– 1-й тайм, на мій погляд, непоганий був. Декілька непоганих виходів було в атаку. В принципі, був тиск на нас, але ми плюс-мінус встигали закривати зони, встигали добігати, блокувати удари.

Думаю, наразі наш фізичний стан трошки не дозволяє грати агресивніше, вище без м’яча, і ми просто фізично не впоралися. «Динамо» пропонує швидкий футбол, особливо, коли є простір, саме це вони сьогодні отримали.

Плюс такий гол на перших хвилинах 2-го тайму з рикошету – необов’язковий, скажемо так. Тому я думаю, що у нас просто банально фізичний стан трошки не відповідає для того, щоб грати агресивніше в таких іграх.

– «Колос» до цього матчу мав найкращу оборону в УПЛ. Зараз ви кажете, не вистачило фізично. Це десь наприкінці сезону втома пішла?

– Я кажу про «фізично», коли вище підійматися. Тобто, якщо грати від низького блоку, то це одна історія. Якщо ми намагалися зіграти трошки вище – так, воно дуже підсвітило наші проблемні місця. Воно дуже дало багато їжі для роздумів. Саме для високого блоку фізично поки що ми не готові.

– Про вашого попередника Ярослава Вишняка багато говорили, що він у закритий футбол грає. Я так розумію, зараз концепція «Колоса» – помінятися і в більш атакувальний футбол грати? Які у вас плани футбольні на цю команду?

– У мене плани грати агресивніше, грати більше з м’ячем, атакувати. Але в цьому футболі дуже потрібен баланс і дуже потрібні гарні фізичні кондиції.

Тому що перемикатися на оборону, доганяти – це все-таки такі елементи, що якщо ти до них не готовий, то виходить так, як вийшло сьогодні.

– Як ваш тиждень пройшов? Тому що прийшли в команду УПЛ. Що було найскладнішим? Як вас сприйняла команда?

– Найскладнішим було те, що потрібно було за короткий термін ознайомитися з тим, який у нас стан фізичний, на що ми взагалі здатні, як вибудовувати ігри. За цей тиждень ми знайомилися, скажемо так, – сказав Поздєєв.

Максимович Назар

Recent Posts

Іспанія розгромила Англію у фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17

У фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17 збірна Іспанії перемогла команду Англії (4:0). Читати далі

2 години ago

Георгій Судаков: Не зупиняюсь на досягнутому, відновлюємось і готуємось до Євро

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков підбив підсумки клубного сезона 2023/24, у якому гірники стали чемпіонами України та завоювали Кубок…

2 години ago

Шовковський: Якщо суддя свиснув фол, хоче або не хоче, але має ставити 11-метровий удар

“Біло-сині” оформили впевнену перемогу над “Кривбасом” (3:1). Олександр Шовковський розуміє емоції Вернидуба щодо призначеного пенальті,…

3 години ago

Легенда Челсі та збірної Бразилії готується стати тренером

Тьяго Сілва вже почав проходити навчання, щоб стати майбутнім тренером.Читати далі

3 години ago

Бущан провів ювілейний матч за Динамо

Матч 29-го туру УПЛ між “Динамо” та “Кривбасом” (3:1) став ювілейним для голкіпера киян Георгія…

3 години ago