Помічник головного тренера «Зорі» Младен Бартулович прокоментував нічию з «Поліссям» (1:1) у 27-му турі УПЛ.

– Вітаю «Зорю» зі 101-м днем народження. Дуже велике свято для клубу. Найстарший український клуб. Це дуже гарний такий день для нас.

По матчу. Дуже важкий матч емоційно. Дуже добре відкрили матч, контролювали поєдинок, але пропустили необов’язковий гол. Потім червона картка, можна було не давати 2-гу жовту.

Були в дуже важкій ситуації, але наші хлопці в 2-й половині матчу зіграли супер, могли навіть вирвати перемогу. Вони молодці сьогодні. Дуже важливе очко для нас. Рухаємося далі. Важливий матч у нас наступний з «Колосом».

– Який був план на сьогоднішню гру, які настанови давали хлопцям?

– План був – вигравати матч. Добре проаналізували «Полісся». Як я говорив уже, добре відкрили матч, контролювали гру, потім така ситуація склалася. Є, як є.

– Чи задоволені ви діями своєї команди в меншості?

– Так, трохи змінили тактику на 3 захисники чи можна казати на 5. Вони гарно рухалися. Фізично дуже важко було, бо дуже спекотно. Вони молодці, дуже гарно зіграли 2-й тайм.

– Як прокоментуєте 2-гу жовту картку Яцика? Чи погоджуєтеся з нею?

– На мою думку, дуже легко, він як чекав на цю 2-гу жовту. Дуже легко він дав. На мою думку, можна було не давати.

– Сьогодні тренерські штаби і «Зорі», і «Полісся» часто зверталися до суддів, навіть отримав головний тренер жовту картку. Чи погоджуєтеся з цим рішенням?

– Як я казав, дуже емоційний матч. Можна і мені давати жовту, і іншим, ну дав головному тренеру. Важливий матч для нас був. Звичайно, такі емоції – це нормально.

– Що з Башичем, чому його не було?

– У Башича є невеличке ушкодження. Сподіваємося, в наступному матчі він зможе зіграти.

– У якому моральному стані команда підходила до цього матчу, адже після матчу з «Оболонню» казали, що всі сили емоційно були витрачені ще на матчах проти «Шахтаря»?

– Так, дуже важко було в матчі з «Оболонню». Трохи освіжили команду, дуже гарно підготувалися до матчу з «Поліссям». Стан добрий, сьогоднішнє очко – дуже важливе для нас.

– Команда все ж наблизилася до зони перехідних матчів. Чи обговорюєте ви це всередині команди? Чи є опасіння?

– Так, звісно, дивимося в турнірну таблицю. Ми хочемо підніматися, кожен матч вигравати. Кожен матч дуже важкий. Сьогодні теж дуже важко склався матч, – сказав Бартулович.