Матч 27-го туру УПЛ сезону 2023/24
5.05.2024. Київська область, “Арена Лівий берег”
Арбітр: Романюк Анастасія
“Шахтар” 18:00 “Чорноморець”
відеотрансляція: УПЛ ТБ

“Шахтар”: останні новини

“Шахтар” йде катком. Після фіаско з “Марселем” у Лізі Європи “гірники” неодмінно здобувають позитивний результат. Переможна серія донецької команди в рамках української першості налічує вже 13 матчів поспіль!

Підопічні Маріно Пушича знають свої сильні сторони та завжди діють першим номером. При цьому футболісти боснійського спеціаліста у своєму традиційному стилі багато забивають.

“Чорноморець” – максимально солодкий суперника для цього “Шахтаря”. На цьому тижні донецький колектив вже розгромив “моряків”. Перемогу у тій зустрічі забезпечив індивідуальний перформанс та хет-трик Марлона.

“Шахтар” впевнено йде до чемпіонства, і дуже важко уявити за рахунок чого підопічні Романа Григорчука зможуть створити проблеми “гірникам” та відібрати очки.

Орієнтовний склад “Шахтаря”: Різник, Конопля, Ракіцький, Матвієнко, Азаров, Криськів, Марлон, Судаков, Зубков, Кевін, Сікан.

“Чорноморець”: останні новини

Одесити знаходяться у певній кризі. Програшна серія команди Романа Григорчука налічує 4 поєдинки. І саме прикре для “моряків”, що скоріш за все ця тенденція не буде виправлена у матчі з “гірниками”.

Загалом, у весняній частині “Чорноморець” набрав лише 10 залікових балів. Не дуже хороша статистика, м’яко кажучи. Особливо, зважаючи на амбіції клубу та наставника.

Через такі результати одеський колектив впав у нижню частину таблиці. Звичайно, ніхто не говорить про можливість вильоту. Оскільки перемагай в одній грі та повертайся у топ-8. Однак, навряд чи це відбудеться у поєдинку з підопічними Маріно Пушича.

Якщо казати відверто, то “морякам” буде надзвичайно складно щось запропонувати та нав’язати боротьбу “Шахтарю”.

Орієнтовний склад “Чорноморця”: Варакута, Салюк, Єрмаков, Путря, Васильєв, Шпорн, Бойчук, Штогрін, Брагару, Бадібанга, Авагімян.