Categories: УПЛ

Динамо – Колос: анонс матчу 27-го туру УПЛ

УПЛ. 27-ий тур. 05.05.2024
Київ. Стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановського
Арбітр в полі – Денис Шурман
“Динамо” 15:30 “Колос”
ТВ: 2+2

Новини “Динамо”

Відставання на чотири очки за чотири тури до закінчення чемпіонату – це доволі суттєво. Але ж у “Динамо” попереду – очний матч з “Шахтарем”. Потенційно це відставання може скоротитися до одного балу. А це вже геть інша справа. Будь-яка осічка конкурента – і шанси на чемпіонство киян зростуть.

Команда Шовковського просто мусить бути готова вискочити з-за спини, якщо така нагода підвернеться. Власне, наразі видається так, що ця готовність є. “Динамо” не демонструє надпотужної гри, але впевнено бере свої очки завдяки раціональності, холоднокровності та виваженості. Гарний рецепт.

Проти “Колос” не зіграє Владислав Ванат, який отримав “зайву” жовту карточку у матчі з “Вересом”. Для основного форварда “Динамо” краще пропустити цю гру, аніж наступну – з “Шахтарем”. Тож все за планом. Штурмувати ворота “Колоса” ж доведеться юному Пономаренку. Свій перший гол у чемпіонаті, до слова, він уже забив. Не забуваємо також про Владислава Супрягу, який нещодавно відзначився дуже важливим асистом у Дніпрі.

Також дискваліфікацію відбуває Олександр Тимчик.

Орієнтовний склад “Динамо”: Бущан – Дубінчак, Михавко, Попов, Вівчаренко – Шапаренко, Буяльський, Андрієвський – Ярмоленко, Кабаєв – Пономернко

Новини “Колоса”

Перевагу “Колоса” над зоною перехідних матчів не можна вважати супер-впевненою, але й загроза вильоту для ковалівців – не очевидна. Якщо спростити, то в контексті “Колоса” можна вже говорити про підготовку до наступного сезону.

Зараз це особливо актуально, адже відбулися зміни в структурі клубу. Ярослав Вишняк перейшов на менеджерську роботу, на посаду тренера головної команди заступив Олександр Поздєєв. Ось вам і інтрига – як зіграє “Колос” під керівником нового наставника?

Грати можна буде у практично бойовому складі – немає дискваліфікованих, немає свіжих травм у гравців. І є, очевидно, величезне бажання у всіх футболістів проявити себе перед новим тренерським штабом.

Орієнтовний склад “Колоса”: Фесюн – Чорноморець, Бурда, Бондаренко, Ємець – Демченко, Оріховський, Мілько – Ільїн, Топалов – Безбородько

“Динамо” – “Колос”. Статистика особистих зустрічей

Стосунки між “Динамо” та “Колосом” мають нотку принциповості. Немає у киян у цьому протистоянні беззаперечно переваги, як хтось міг подумати. З одинадцяти офіційних матчів “Динамо “виграло шість. У “Колоса” перемога лише одна, зате аж чотири нічиїх. Зокрема, і в поєдинку першого кола поточного чемпіонату (1:1).

“Динамо” – “Колос”. Турнірне становище команд

“Колосу” потрібно ще буквально кілька очок для спокійного життя. А ось “Динамо” потрібен максимум – тільки тоді буде шанс випередити на фініші “Шахтар”. Також ще існує теоретична загроза втратити зону Ліги чемпіонів.

Максимович Назар

Recent Posts

Парі Сен-Жермен збудує новий стадіон

Парі Сен-Жермен чітко дав зрозуміти, що вважає своє перебування на Парк де Пренс таким, що не підлягає обговоренню,…

50 хв. ago

Перша ліга. Відомі команди, які зіграють перехідні матчі за УПЛ

Свій шанс піднятися в УПЛ отримають Лівий берег та Епіцентр. Якщо Лівий берег гарантував собі…

53 хв. ago

Друга ліга. Перемоги Карпат-2 та Локомотива

Сьогодні зіграли ще два матчі 29-го туру у Другій лізі. До вашої уваги результати протистоянь…

1 годину ago

Почеттіно: Ми не збираємося святкувати потрапляння в єврокубки

Головний тренер “Челсі” Маурісіо Почеттіно розповів про відчуття наприкінці сезону.Читати далі

1 годину ago

Роналду встановив рекорд саудівської ліги

У матчі 32 туру Про-ліги Саудівської Аравії команда Аль-Наср зіграла внічию з Аль-Хілялем (1:1). У…

1 годину ago

Перша ліга. Карпати втратили очки виграючи 3 : 0

У Львові зіграли найбільш очікуваний матч передостаннього тура у нинішньому сезоні Першої ліги. Читати далі

1 годину ago