Кудрівка-Нива в минулому турі в гостях здобула перемогу над Лівим берегом і піднялася на 5-те місце у групі. Інгулець у минулій грі на своєму полі розгромив Прикарпаття і виборов право як мінімум грати у стикових матчах за повернення до УПЛ.

Перша ліга, Чемпіонська група. 7-й тур.

Кудрівка-Нива Бузова – Інгулець Петрове 0 : 3.

0 – 1. Сітало – 36.

0 – 2. Сітало – 74.

0 – 3. Квасов – 84.

У першій половині зустрічі було багато боротьби, але без моментів. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Здавалося, що футболісти насамперед прагнули не пропустити, тому грали занадто обережно. Варто відзначити підопічних Локтіонова, які за грою не поступалися другій команді чемпіонату.

Наприкінці тайму гості скористалися помилкою футболістів “Кудрівки-Ниви” в захисті. Після шикарної передачі Сада вихід один на один реалізував Сітало – 0:1. Це був єдиний гол у першому таймі.

Відразу після перерви грамотно за рахунком грали петровці. М’яч у підопічних Локтіонова майже не тримався. В середині тайму міг збільшувати перевагу “Інгульця” Сітало, але він влучив у стійку після прострілу Мельничука. Варто віддати належне господарям, які все ж прагнули відігратися.

На 75-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Шикарним ударом у дальній кут відзначився Сітало – 0:2. На 84-й хвилині рахунок став розгромним. Квасов ударом за неймовірної траекторієї відправив м’яч у верхній кут – 0:3.

Таким чином, “Інгулець” вже всього на три очки відстає від “Карпат”.