Categories: УПЛ

УПЛ U-19. Дніпро-1 мінімально переміг Кривбас

Черговим суперником юнаків «Дніпра-1» був «Кривбас», який навесні набрав потужну ходу. Криворіжці лише в минулому турі зазнали першої поразки цього року, несподівано поступившись у перестрілці «Металісту 1925» 3:4 (при цьому «Кривбас» вів у рахунку 3:1).

УПЛ U-19. 27-й тур.

СК Дніпро-1 – Кривбас Кривий Ріг 1 : 0.

1 – 0. Шолупець – 75.

Зі стартовим свистком дніпряни одразу захопили територіальну перевагу. Господарі подовгу володіти м’ячом, але загострень було дуже мало. Фактично весь перший тайм пройшов між серединою поля і карним майданчиком «Кривбасу». Гості дуже щільно захищалися, не даючи можливостям дніпрянам навіть завдати удару. Тільки на 30-й хвилині спортклубівці зуміли створити по-справжньому гострий момент, коли Корж пройшов по лівому флангу і відкотив м’яч до лінії карного майданчику під удар Хану, проте постріл Данила пройшов над поперечиною.

Дніпряни продовжували тиснути і ось вже Шолупець ледве не обікратв голкіпера, після чого захисники заблокували перший удар спортклубівців, а в атаці другим темпом Коваль пробив поруч з дев’яткою. Була також неточна спроба пробити у Коржа, а на 45-й хвилині удар Хана рукою перервав захисник криворожан, в результаті чого господарі заробили дуже небезпечний штрафний, проте удар Ківінди зі стандарту був неточний. Відзначимо, що гості упродовж всього першого тайму взагалі не завдали жодного удару по воротах.

У перерві Імад Ашур провів подвійну заміну, знявши найдосвідченіших виконавців Ківінду і Мельниченка, замість яких вийшли Гребенюк і Коваленко. Сам е останній буквально за кілька хвилин вивів сам на сам із голкіпером Шолупця, але переграти форварду Омельченка не вдалося. Ще один удар Шолупця у ближній кут призвів до першого кутового у матчі. Проте і криворожани почали більш активно грати і на 55-й хвилини гості провели різку атаку, під час якої спочатку спортклубівців врятувала стійка, а після добивання відмінно зіграв Макаренко. У наступній атаці гостей Макаренко знову врятував дніпрян після удару суперника буквально з двох метрів від воріт.

Спортклубівці відповіли випадом Шолупця, у якого голкіпер забрав м’яч в ногах, при цьому здалося, що це відбулося з порушенням правил, але суддівський свисток промовчав. На 60-й хвилині вже Сайчишин завершує власний прохід ударом з кута карного майданчику, але трохи неточно, а невдовзі Гаража завдає удар головою після подачі з кутового, але прямо у руки воротарю.

В решті-решт перевага спортклубівців далася взнаки. Корж знайшов на правому фланзі Гребенюка, який зробив навіс у штрафний майданчик гостей, а там Омельченко помилився на виході і м’яч прилетів Шолупцю, який не змарнував свій шанс і відкрив рахунок!

Далі була півгодинна пауза у матчі, пов’язана із повітряною тривогою, після чого настали ключові хвилини гри. Був чудовий момент у Шолупця, щоб оформити дубль, але цього разу Максим не влучив у ворота. Вже на 90-й хвилині міг відзначитись Гребенюк, але йому не вистачило лічених сантиметрів, щоб встигнути замкнути простріл Шолупця з лівого флангу.

У підсумку дніпряни досягли непростої, але повністю заслуженої перемоги!

Максимович Назар

Recent Posts

Директор Шахтаря: В матчі чемпіонату U-19 була провокація з боку гравця “Динамо

Директор зі стратегічного розвитку та комунікацій "Шахтаря" Юрій Свиридов прокоментував розбірки під час матчу 28-го туру…

23 хв. ago

Мбаппе на аукціоні придбав за 520 тисяч євро портрет Пеле

Нападник ПСЖ та збірної Франції Кільян Мбаппе за 520 000 євро придбав на аукціоні портрет…

30 хв. ago

В’ячеслав Суркіс: Діти з Шахтаря в кричалках ображали мою сім’ю, мене, Динамо та його гравців

Голкіпер «Динамо U-19» В’ячеслав Суркіс розказав про сутичку під час матчу 28-го туру проти «Шахтаря» (2:1). Читати далі

34 хв. ago

Модрич відхилив 2 пропозиції від інших клубів і висловив бажання залишитися в Реалі

Півзахисник «Реала» Лука Модрич висловив бажання залишитися в клубі, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо. Читати далі

38 хв. ago

Ворскла – УАФ: Два матчі – два рішення, що вплинули на результат. Коли це закінчиться?

«Ворскла» опублікувала офіційне звернення до УАФ з приводу помилкових суддівських рішень на користь суперників полтавців. Читати далі

43 хв. ago

Дмитро Шастал: Матч проти Олександрії обіцяє бути вогняним

Півзахисник рівненського «Вереса» Дмитро Шастал поділився очікуваннями від матчу 29-го туру УПЛ проти «Олександрії»:Читати далі

48 хв. ago