Чернігів в минулому турі в гостях не набрав очок з Поділлям і продовжує перебувати на 9-му місці групи, яке понижується в класі. Буковина у попередній грі вдома поступилася Діназу і спустилася на друге місці.

Перша ліга, група Вибування. 7-й тур.

ШВСМ Чернігів – Буковина Чернівці 1 : 5.

0 – 1. Андрейчук – 22.

0 – 2. Гончарук – 28.

1 – 2. Мироненко – 30.

1 – 3. Новотрясов – 47.

1 – 4. Андрейчук – 53-пен.

1 – 5. Андрейчук – 65.

На початку зустрічі не було помітно, яка команда бореться за лідерство у групі, а яка посідає останнє місце. Футболісти “Чернігова” максимально уважно грали на власній половині поля. Проте, “сіверяни” проблеми створили самі собі в середині першого тайму. Ширай віддав м’яч прямо на Андрейчука, який забив у порожні ворота – 0:1. До того ж, голкіпер “Чернігова” травмувався і змушений був залишити поле.

На 28-й хвилині Гончарук на швидкості увірвався до штрафної і спокійно забив у порожні ворота – 0:2. Досить швидко “сіверяни” змогли повернути інтригу у матчі. Шикарним ударом у дальній кут відзначився Мироненко – 1:2. Моментів до перерви було небагато, але команди грали ефективно в атаці.

Відразу після перерви після подачі Будняка зі штрафного довів перевагу гостей до комфортної Новотрясов – 1:3. Через декілька хвилин арбітру здалося, що Зенченко порушував правила у боротьбі з Будняком і він призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Андрейчук – 1:4. На 65-й хвилині Андрейчук ударом у дальній кут оформив хет-трик – 1:5. У підсумку, “Буковина” повертається на перше місце.