Categories: УПЛ

Ігор Циганик: З Колосом Динамо не буде так легко, як було проти Вереса

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Колос».

«Динамо» Київ перебуває у чудовому настрої після крайньої впевненої перемоги над «Вересом» (3:0). Переможна серія «Біло-синіх» вже налічує п’ять матчів поспіль, безпрограшна триває зі старту весняної частини сезону в УПЛ.

Киянам неприпустимо втрачати очки проти «Колоса». До «Класичного» із «Шахтарем» потрібно тримати заданий темп, сподіватися, що десь «Гірники» оступляться.

Із «Колосом» не буде так легко, як було проти «Вереса». Ковалівці змінили тренера, гравці явно захочуть себе проявити перед новим наставником, завжди налаштовуються на ігри проти «Динамо» Київ.

Пропоную на даний поєдинок ставки на обмін голами з перемогою «Динамо». Не думаю, що колектив Олександра Шовковського здобуде розгромну перемогу, тому варто придивитися також до ризикованого варіанту із тріумфом «Біло-синіх» в один м’яч.

Максимович Назар

Recent Posts

КДК УАФ оштрафував Дніпро-1, Кривбас та Минай

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу на своєму засіданні ухвалив низку важливих рішень.Читати далі

14 хв. ago

На фронті загинув фанат “біло-синіх” з позивним “Динамо”

Третій рік триває повномасштабна війна Росії проти України. На жаль, щодня на фронті гинуть найкращі…

8 години ago

Слот підтвердив, що замінить Клоппа у Ліверпулі

Наставник «Феєнорда» Арне Слот на прес-конференції перед останнім матчем команди в чемпіонаті Нідерландів підтвердив, що…

9 години ago

Мирон Маркевич: Усик переможе Ф’юрі й стане абсолютним чемпіоном

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич поділився очікуваннями від бою між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у…

9 години ago

Хавбека Челсі визнано найкращим молодим гравцем АПЛ

АПЛ визнала атакуючого півзахисника «Челсі» Коула Палмера найкращим молодим гравцем чемпіонату Англії сезону 2023/24.Читати далі

9 години ago

Мбаппе – про своє майбутнє: Те, що на мене чекає, буде чарівним

Ера Кіліана Мбаппе у "Парі Сен-Жермен" добігає кінця. Напередодні свого відходу гравець подякував всім за…

9 години ago