Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Колос».

«Динамо» Київ перебуває у чудовому настрої після крайньої впевненої перемоги над «Вересом» (3:0). Переможна серія «Біло-синіх» вже налічує п’ять матчів поспіль, безпрограшна триває зі старту весняної частини сезону в УПЛ.

Киянам неприпустимо втрачати очки проти «Колоса». До «Класичного» із «Шахтарем» потрібно тримати заданий темп, сподіватися, що десь «Гірники» оступляться.

Із «Колосом» не буде так легко, як було проти «Вереса». Ковалівці змінили тренера, гравці явно захочуть себе проявити перед новим наставником, завжди налаштовуються на ігри проти «Динамо» Київ.

Пропоную на даний поєдинок ставки на обмін голами з перемогою «Динамо». Не думаю, що колектив Олександра Шовковського здобуде розгромну перемогу, тому варто придивитися також до ризикованого варіанту із тріумфом «Біло-синіх» в один м’яч.