Categories: УПЛ

УПЛ U19. Шахтар розгромив Чорноморець

У 27-му турі юнацької першості «Шахтар» U19 в Щасливому зустрічався з однолітками із «Чорноморця» U19.

УПЛ, U19. 27-й тур.

Шахтар Донецьк – Чорноморець Одеса  3 : 0.

1 – 0. Демченко – 18.

2 – 0. Демченко – 28.

3 – 0. Демченко – 69.

У стартовому складі «Шахтаря» U19 порівняно з попереднім поєдинком відбулися зміни: на флангах захисту вийшли Костюк і Галонський, у півзахисті замість дискваліфікованого Бундаша грав Сметана.

«Гірники» одразу взяли м’яч під свій контроль і створювали небезпеку біля воріт суперника. На 7-й хвилині Ющенко був близьким, аби вийти на ударну позицію, проте Мельник збив Олександра за сантиметри від карної зони, за що арбітр призначив стандартне положення – Сметана потужним ударом поцілив поруч зі стійкою. За дві хвилини момент зі штрафного дістали одесити, проте постріл Гопкала пройшовся до рук Барченка. На 18-й хвилині донеччани повели в рахунку: м’яч після удару Ющенка зі штрафного зрізався від стінки на протихід голкіперу – Пірожок зреагував, але не зафіксував м’яч, і на добиванні першим зіграв Демченко – 1:0. «Оранжево-чорні» високо пресингували суперника й на 29-й хвилині реалізували атаку, зігравши на перехопленні: Шелекета з флангу віддав до центру на Лосенка, який пасом урозріз вивів Демченка на ударну позицію – 2:0. «Шахтар» U19 продовжив атакувати, тоді як гості грали низьким блоком, сподіваючись на швидкі контрвипади, та рідко переходили в позиційну атаку.

По перерві головний тренер «Шахтаря» U19 Олексій Бєлік здійснив подвійну заміну: у лінію захисту замість Шелекети та Костюка на поле вийшли Башмарін і Дрозд. «Гірники» продовжили грати першим номером і контролювали м’яч на половині поля гостей. Так, на 56-й хвилині загострював Демченко, але постріл Антона поцілив у голкіпера. Проте в наступному епізоді Демченко відзначився утретє: Антон отримав передачу з правого флангу, вбіг до карної зони та прошив голкіпера – 3:0. Двома хвилинами пізніше гольовий момент мав Дабо, який, змістившись з флангу, стягнув на себе чотирьох опонентів та пробив поруч зі стійкою. «Чорноморець» U19 відповів потужним ударом Маркова з близької відстані, проте Максиму забракло влучності. Далі «Шахтар» U19 повністю володів ініціативою, діяв у спокійному темпі, не даючи «Чорноморцю» U19 створити бодай одну небезпечну нагоду. Наприкінці зустрічі після скидання від Демченка відзначитись міг Галонський – поруч зі стійкою.

3:0 – «Шахтар» U19 удома переміг «Чорноморець» U19.

Максимович Назар

Recent Posts

Панатінаїкос звільнив Фатіха Теріма через п’ять місяців після призначення

Відомий турецький тренер Фатіх Терім, який очолив на початку цього року "Панатинаїкос", повідомив, що його…

26 хв. ago

Кривбас перед матчем з Динамо продовжив контракти з чотирма футболістами

Кривбас офіційно повідомив про продовження контрактів з низкою футболістів – голкіпером Богданом Хомою, півзахисниками Юрієм…

30 хв. ago

Джерело: Зоря нарешті погасила борг за вихід до єврокубків у минулому сезоні

Керівництво луганської «Зорі» погасила борг за вихід команди в єврокубки у минулому сезоні.Читати далі

39 хв. ago

Офіційно: Роберт Левандовскі не отримає Золотий М’яч за 2020 рік

Директор церемонії нагородження Золотого М’яча від France Football заявив в ефірі іспанського радіо, що нагороду…

41 хв. ago

Бенфіка без Трубіна завершила сезон нічиєю на виїзді з Ріу Аве

Увечері 17 травня відбулися два матчі останнього 34 туру в чемпіонаті Португалії.Читати далі

43 хв. ago

Серія А. Наполі не переміг Фіорентину та ризикує залишитися без єврокубків

У 37-му турі італійської Серії А Наполі на виїзді зіграв унічию з Фіорентиною (2:2).Читати далі

45 хв. ago