Кремінь у минулому турі зазнав гостьової поразки від Металіста і продовжує замикати таблицю цієї групи. Поділля в минулому турі на своєму полі перемогло Чернігів і стало лідером групи.

Перша ліга, група Вибування. 7-й тур.

Кремінь Кременчук – Поділля Хмельницький 1 : 1.

1 – 0. Куць – 4.

1 – 1. Федоров – 30.

Зустріч розпочалася досить несподівано. На четвертій хвилині Галоян подав з флангу і після помилки голкіпера у ворота переправив м’яч Куць – 1:0. Іван забиває у другому поспіль матчу. Наприкінці першої половини зустрічі гості змогли відігратися. Сніжко скинув, а Федоров з меж штрафної пробив у дальній кут – 1:1.

Господарі активно розпочали другу половину зустрічі, але реалзіувати свої моменти не змогли. На 58-й хвилині Козорог мала призначити пенальіт у ворота гостей, адже після прострілу Галояна м’яч влучив у руку Пасічника. Дуже груба помилка… В середині другого тайму через повітряну тривогу гру зупинили.

Після відновлення гри шикарну можливість відзначитися втратив Обаміна, який з меж штрафної пробив вище воріт. Цікавіше сьогодні грали господарі поля. Проте, вирвати дебютну у 2024 перемогу вони не змогли. Таким чином, вперше ці команди між собою грають внічию.