Сандро Тоналі отримав нову дискваліфікацію через ставки

Півзахисника Ньюкасл Юнайтед Сандро Тоналі оштрафували на 20 000 фунтів стерлінгів і призначили умовну двомісячну заборону за порушення правил азартних ігор Футбольної асоціації (FA).

23-річний італієць Тоналі також відбуває окрему 10-місячну дискваліфікацію, накладену Італійською федерацією футболу за подібні порушення.

У четвер його оштрафувала FA після того, як він визнав 50 порушень правил ставок. Тоналі робив ставки на футбольні матчі з 12 серпня 2023 року по 12 жовтня 2023 року.

Але Ньюкасл заявляє, що заборона FA на будь-яку футбольну діяльність “повністю призупинена на весь сезон 2024/25” – це означає, що він не відбуватиме жодної дискваліфікації наступного сезону, за умови, що він не вчинить жодного подальшого порушення правил ставок FA протягом цього часу.

Це рішення означає, що Тоналі має бути дозволено знову грати у футбол у серпні.

Минулого літа він підписав контракт з Ньюкаслом на суму 55 мільйонів фунтів стерлінгів, але заборона Італійської федерації футболу (яку було скорочено до 10 місяців після початкового 18-місячного покарання) означає, що він не грав у професійному футболі з жовтня 2023 року.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Йожеф Сабо: Навіть якби ця сволота російська зайшла до Києва, я б нікуди не поїхав. Нехай мені дадуть зброю – воюватиму. Стріляти я вмію.

Колишній головний тренер Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про війну…

3 хв. ago

Гравці Кривбасу отримають додаткові преміальні за бронзові медалі

Керівництво Кривбасу пообіцяло футболістам команди додаткові преміальні за виконання двох глобальних завдань, повідомляє ТаТоТаке.Читати далі

6 хв. ago

Барселона неочікувано змінила рішення: Хаві буде звільнено

Керівництво Барселони прийняло вкрай несподіване рішення. З наступного сезону Хаві все-таки не буде головним тренером команди.Читати далі

8 хв. ago

Єгор Ярмолюк: Я без сумнівів обрав правильну команду

Український півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк розповів, як він вирішив перейти з "Дніпра-1" в англійський клуб.Читати…

2 години ago

Топ-10 найексцентричніших футболістів світу за версією FourFourTwo

Авторитетне британське видання FourFourTwo представило рейтинг із 32 найбільш ексцентричних футболістів в історії світового футболу.Читати…

2 години ago

Збірна Нідерландів оголосила свій попередній склад на Євро-2024

Збірна Нідерландів оголосила свій можливий склад на Євро-2024 — повідомляє офіційний Twitter клубу.Читати далі

2 години ago