Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман розповів, чому результати команди після зимової перерви пішли на спад:

«За версією Максимова, нам не вистачило внутрішнього резерву. Я згоден із його точкою зору. «Динамо» і «Шахтар» у матчах чемпіонату змінюють по 5 гравців і розгортають хід гри. У нас такої можливості немає.

Провідних гравців Дніпра-1 переслідують травми. Ми почали чемпіонат без Сватка, Лєднєва, Піхальонок тільки-но починав набирати форму. Потім надовго вибули через пошкодження той самий Піхальонок, Філіппов і Третьяков. Когут повністю ще не відновився. Через перебір карток матчі пропускали Сарапій, Адамюк та інші провідні гравці. Бразильці, на яких ми розраховували, від нас поїхали прямо зі зборів. Після двох матчів пішов Кравець.

Кажуть, що ми не посилили команду в зимове міжсезоння, але ми розраховували на наших бразильців. Максимов говорив, що вони в порядку і нам допоможуть. Але бразильці злякалися влучень біля бази в Дніпрі й поїхали. Потім уже було пізно когось підписувати. Вийшло, що у нас команда недоукомплектована на друге коло.

Кількох українців Русол намагався підписати під закриття трансферного вікна, але вони обрали інші клуби. Легіонерів, враховуючи обстріли Дніпра, ми навіть не намагалися підписувати».