Categories: УПЛ

Іван Надєїн: Скажу відверто, мене теж трохи здивував склад Вереса на Динамо

Президент «Вереса» Іван Надєїн прокоментував поразку в матчі з «Динамо» (0:3) в УПЛ.

– У матчі проти «Динамо» ваша команда грала фактично резервним складом. Чим це було викликано?

– В нас попереду вирішальний відрізок чемпіонату. В понеділок – найважливіша та найпринциповіша для нас гра, проти «Минаю». Це буде лобовий матч, в якому на кону буде не три, а всі шість очок. А потім ще три ключові гри – усі проти суперників, які, як і ми, вирішують питання зі збереженням прописки у Прем’єр-лізі. Тобто з прямими конкурентами.

Тож певна ротація, враховуючи невеликий час на відновлення, звісно була необхідна. Хоча б для того, щоб отримати інформацію про гравців, які нечасто потрапляють до складу. Плюс до того, напередодні ми програли «Руху» 1:3, провівши дуже поганий другий тайм. І це також стало приводом для певних змін у складі на гру з «Динамо». Тому не треба тут шукати якоїсь зради, а тим більше вибудовувати якісь конспірологічні версії.

Загалом це було суто тренерське рішення, яке було цілком логічне та зрозуміле. Я на вибір Шандрука ніяк не впливаю: це його компетенція і його парафія. Я сам дізнався склад на матч з «Динамо» за дві години до гри, трохи раніше за вас. І скажу відверто, мене він теж трохи здивував (посміхається). Особливо воротарська позиція. Все ж таки Ющишин – це наш третій голкіпер. Хоча, зараз він фактично другий, бо Паст тяжко травмований.

Але в цьому я бачу певну тренерську стратегію: нехай гравці розуміють, що в команді завжди є конкуренція, і кожен може потрапити до складу у будь-якому матчі.

І до речі, якщо повертатися до матчу з «Динамо», то у першому таймі ми, попри все, виглядали дуже пристойно. Спокійно та організовано відбивали всі динамівські атаки. До першого голу вони не завдали жодного удару по наших воротах.

Та й сам перший гол… Якби стінка не розсипалася, а прийняла удар на себе, його могло б і не бути. А збережи ми нулі до перерви, хто знає, як би все склалося далі. Можливо б така тактика на гру спрацювала, і тоді б всі казали, що це було абсолютно правильне рішення – виставити саме такий склад, – сказав Надєїн.

«Верес» перебуває на 14-й позиції в УПЛ. Наступний матч – 6 травня проти «Миная», календар тут.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Єгор Ярмолюк: Я без сумнівів обрав правильну команду

Український півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк розповів, як він вирішив перейти з "Дніпра-1" в англійський клуб.Читати…

2 години ago

Топ-10 найексцентричніших футболістів світу за версією FourFourTwo

Авторитетне британське видання FourFourTwo представило рейтинг із 32 найбільш ексцентричних футболістів в історії світового футболу.Читати…

2 години ago

Збірна Нідерландів оголосила свій попередній склад на Євро-2024

Збірна Нідерландів оголосила свій можливий склад на Євро-2024 — повідомляє офіційний Twitter клубу.Читати далі

2 години ago

Гасперіні – основний претендент на посаду головного тренера Наполі

Головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні може очолити «Наполі», повідомляє сайт Джанлукі Ді Марціо.Читати далі

2 години ago

Букмекери оцінили шанси збірної України на перемогу на Євро-2024

Букмекерські контори після виходу збірної України з футболу до фінального турніру Євро-2024 виставили коефіцієнти на…

2 години ago

Екс-гравець Шахтаря змінить клуб в Аргентині

Нападник Факундо Феррейра змінить клуб в Аргентині. Форвард гратиме за Тигре. Він підпише контракт на рік.Читати…

2 години ago