Воротар “Шахтаря” Дмитро Різник проаналізував перемогу над “Чорноморцем” (4:1) у матчі перенесеного 12-го туру УПЛ.

– Дмитре, кілька тижнів тому “Шахтар” виграв у моряків у півфіналі кубка України з таким самим рахунком – 4:1. Це показник різниці в класі?

– Ми виграли матч начисто в одеської команди. У неділю, в черговій грі чемпіонату України ми знову битимемося з “Чорноморцем”. Розберемо цей матч, подивимося на наші помилки і постараємося ще додати.

– А куди ще додавати, якщо ви могли виграти з рахунком 10:1?

– Завжди можна додавати і ставати ще кращими, як команда.

– Твій пропущений гол: там можна було виручити команду?

– Я бачив момент удару у виконанні Бадібанги, але аж надто з близької дистанції пробивав бельгієць. Гравець суперника пробив потужно, і м’яч потрапив мені між ніг. Просто не пощастило мені в цьому моменті.

– Марлон уперше забив за “Шахтар” в УПЛ. Причому бразилець зробив хет-трик за 41 хвилину гри…

– Він молодець, дуже старався. Нагородою йому стали три забиті м’ячі. Марлон – допоміг команді, адже зараз настала низка найважливіших матчів у сезоні. Усі знають, що нашій команді взагалі не можна втрачати очки.

– Його замінили в середині другого тайму через травму?

– Було якесь пошкодження, але зараз уже все гаразд.

– У неділю на цьому ж стадіоні “Шахтар” і “Чорноморець” знову зустрінуться. Не набридло так часто грати з одним і тим самим суперником за короткий проміжок часу?

– Усі ми розуміємо, що так сталося через перенесення гри першого кола. Звісно, УПЛ, це не АПЛ, де звикли грати по два матчі на тиждень. Хоча, коли багато ігор, ти перебуваєш у необхідному тонусі.

– Матч у Києві проходив у перший травневий день, за температури +27. Спека не заважала вам грати?

– Трохи заважала, але всі ми перебуваємо в рівних умовах, – розповів Різник.