Колишній воротар лондонського «Арсеналу» Єнс Леманн пояснив, чому, на його думку, «каноніри» не виграють АПЛ 2023/24:

«Вони дуже відрізняються від нас своїм підходом – вони набагато обережніше і повільніше поводяться з м’ячем. Фізично вони бігають набагато більше і мають більше інтенсивних забігів, але вони не грають швидше за нас, тому що ми були командою, яка працює в один дотик. Усі вони роблять три-чотири дотика одночасно.

А якщо ти занадто обережний у футболі, то ти не зможеш виграти трофеї. Найчастіше лігу виграють найсміливіші команди. Я хотів би, щоб вони виграли титул, але в деяких іграх це їм дорого обходилося. Пройшло 20 років відколи ми виграли чемпіонат, і я сподіваюся, що Арсенал виграє, але це більше не в їхніх власних руках, і це слабкість.

Я ніколи не розумів рішення посадити на лаву Аарона Рамсдейла. У вас є хороший, сміливий англійський воротар у великому англійському клубі, який процвітає. А потім ви приводите іспанця, який ніколи не грав за великий клуб такого рівня – це просто не має сенсу», – сказав Леманн.

Німецький голкіпер грав за «канонірів» з 2003 до 2008 року, включаючи рік «непереможної» чемпіонської команди Арсена Венгера (2003/04).

Після 35 турів АПЛ «Арсенал» лідирує у лізі, випереджаючи на одне очко «Манчестер Сіті». Але у «містян» зіграно на один матч менше.