Categories: УПЛ

Сергій Шищенко: Всі ми працюємо для того, щоб у Житомирі були єврокубки. Ця перемога дуже важлива для нас зараз

Виконувач обовʼязків головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував перемогу над «Ворсклою» (1:0) у 26-му турі УПЛ.

«Дуже складна гра. «Ворскла» – дуже непростий суперник. Ми готувались до цієї гри. «Ворскла» грала у 5 захисників. Було непросто проходити цю оборону. Були дуже хороші підходи і у «Ворскли», і у нас. На мою думку, гра була більше нічийна, але я дуже дякую хлопцям за те, що ми вирвали цю перемогу.

Ми дуже багато працюємо над реалізацією, над атакою, обороною. Вболівальники хочуть бачити яскравий, атакувальний футбол, і ми над цим працюємо. Хочемо, щоб ми забивали якомога більше, але цей один гол дуже важливий для нас. Ми крок за кроком рухаємось мети, до єврокубків. Це бажання президента і вболівальників, щоб у Житомирі були єврокубки. Крок за кроком рухаємось до цілі.

Були дуже суттєві проблеми зі складом, але я вдячний хлопцям, які не так багато тренувались, але вийшли і показали дуже хороший, пристойний рівень. Вся команда заслуговує на перемогу.

У Луїфера мікротравма. Чекаємо інформації. Вона очікується завтра. У нас немає ніякого тиску. Ми крок за кроком рухаємося до цілі. Всі ми працюємо для того, щоб у Житомирі були єврокубки. Ця перемога дуже важлива для нас зараз», – сказав Шищенко.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Юрій Вірт: Думаю, що «гірники» заслужено здобули вже 14-ту звитягу в Кубку України

У середу, 15 травня, в Рівному «Шахтар» переміг «Ворсклу» з рахунком 2:1 і став володарем Кубка України…

41 хв. ago

Почеттіно прокоментував ушкодження Мудрика в нещодавньому матчі Челсі

Головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно поділився інформацією щодо нещодавнього ушкодження Михайла Мудрика.Читати далі

58 хв. ago

Найкращими бомбардирами Кубка України-2023/24 стали Кулик і Штогрін

Найкращими бомбардирами Кубка України-2023/24 став 23-річний форвард «Кудрівки» Дмитро Кулик та 25-річний нападник «Чорноморця» Андрій Штогрін, які чотири рази…

1 годину ago

Арменд Даллку: Використоай Кане у першому таймі свій шанс – і все могло скластися по-іншому

Один із легіонерів полтавської "Ворскли" Арменд Даллку, який виступав у її складі протягом одинадцяти сезонів,…

1 годину ago

Тен Гаг: для МЮ було важливо виграти останній матч на Олд Траффорд у цьому сезоні

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг прокоментував мінімальну перемогу своєї команди над "Ньюкаслом" (3:2)…

1 годину ago

Де Дзербі ризикує отримати бан за коментарі про суддю після матчу з Челсі

Роберто Де Дзербі може бути оштрафований і/або дискваліфікований за свої коментарі про суддю після поразки «Брайтона» від «Челсі».Читати…

1 годину ago