У абсолютно рівному матчі, який котився до нульової нічиєї, Ворскла зробила подарунок господарям поля – і зазнала чергової поразки, вже третьої поспіль і п’ятої в останніх шести матчах.

Сталося це за 10 хвилин до кінця матчу. Іван Нестеренко, який вийшов на заміну у полтавців, у своєму штрафному начебто контролював ситуацію – але дозволив Емілю Мустафаєву обікрасти себе і викотити м’яч під удар Олександру Назаренко, який вражав уже порожні ворота.

До цього на полі панував не особливо привабливий футбол, у якому напад з обох боків дуже намагався щось вигадати, але фантазії не вистачало, та й захист виглядав організовано. Було кілька ударів у площину воріт, але з ними справлялися воротарі. Набагато частіше м’ячі летіли повз – на двох команди назбирали майже 20 таких спроб.

Ну, а в результаті все вирішила помилка оборони – мабуть, єдина серйозна за весь матч.

Українська Прем’єр-ліга. 26 тур.

«Полісся» – «Ворскла» – 1:0

 Гол: Назаренко (80)

 Попередження: Танковський (71), Фортюне (76) – Мякушко (32), Хрипчук (73), Павлюк (92)

«Полісся»: Кудрик, Шабанов, Чоботенко, Смоляков, Михайліченко, Кушніренко (Ндукве, 87), Таллес (Танковський, 62), Мустафаєв, Козак (Петряк, 62), Назаренко, Фортюне (Грицук, 92)

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Хрипчук, Крупський, Бацула (Феліпе, 85), Павлюк, Кане (Глущенко, 81), Челядін (Толі, 81), Сіссоко, Мякушко (Нестеренко, 46), Степанюк

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Стадіон «Центральний» (Житомир)