Недільний ігровий день очним поєдинком закрили команди Юрія Вернидуба та Віктора Скрипника. Криворізький та харківський клуби є представниками різних ешелонів турнірної таблиці.

УПЛ, 26-й тур.

Кривбас Кривий Ріг – Металіст 1925 Харків 3 : 0.

1 – 0. Задерака – 5.

2 – 0. Микитишин – 37.

3 – 0. Луньов – 44.

Один з лідерів першості Кривбас приймав удома головного невдаху весняного кола УПЛ – Металіст 1925. Харків’яни після зимової перерви не здобули жодної перемоги та опустились на останнє місце. Початок гри перенесли на пів години через повітряну тривогу в області.

Кривбас не затягував та вже на 5-й хвилині повів у рахунку. Бандейра з правого флангу віддав до штрафного на Задераку, а Максим першим дотиком обробив м’яч, а потім з розвороту пробив у кут воріт. Микитишин та Задерака створили два моменти протягом хвилини, але подвоїти перевагу не вдалось. Металіст 1925 відповів лише дальнім ударом Обінайї – без проблем для Маханькова.

Підопічні Вернидуба подвоїли перевагу на 38-й хвилині. Кузик прорвався правим флангом та помітив Микитишина на дальній стійці, а той ударом головою розстріляв голкіпера. А перед перервою Луньов оформив розгромну перевагу, замкнувши простріл Дібанго. Другий тайм перетворився на формальність – криворіжці були ближчі до четвертого гола, аніж Металіст 1925 до першого у ворота Маханькова.