Під час поєдинку шостого раунду Групи підвищення у класі Першої ліги між СК Полтавою та Карпатами (1:0) на трибуні з фанами «левів» було помічено одіозного політика Ігоря Шурму. Колишнього нардепа від «Опозиційного блоку» вигнали за межі сектору.

Оце так ультрас і «патріот». Напередодні під час матчу Першої ліги між СК Полтавою та Карпатами (0:1) на трибунах було помічено дуже сумнівного фаната львівського клубу. Мова про Ігоря Шурму.

Це український проросійський політик, який відомий своєю діяльністю в партії «Опозиційний блок». З-поміж іншого пан Шурма свого часу відмовлявся визнавати так звані «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями.

Не надто замаскованого Шурму впізнав один із фанатів Карпат і не добираючи надто літературних слів прогнав його з сектору.

«Ти дискредитуєш львівський фанатський сектор. Ти ж підтримував «ДНР» та «ЛНР». Ти ж не вставав, коли голосували за Голодомор. Іди звідси н###р», – почув на свою адресу Ігор Шурма.

Після 24-х поєдинків Карпати мають у доробку 60 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Львів’яни є недосяжними для Інгульця, який йде слідом, відстаючи на 15 очок.

У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти Вікторії. Поєдинок заплановано на 3 травня. Початок гри о 15:00.