У матчі 26-го туру УПЛ “Колос” на своєму домашньому стадіоні в Ковалівці приймав “Олександрію”. Обидві команди навесні не радують уболівальників і знаходяться ближче до низу турнірної таблиці, тож очки зараз потрібні обом суперникам, тому матч очікувався як мінімум бойовим.

УПЛ, 26-й тур.

Колос Ковалівка – Олександрія 0 : 0.

Колос зумів у минулому турі нарешті перемогти та перервати невдалу серію з 6 матчів, коли ковалівці не могли здолати суперника. В Олександрії справи теж далеко не найкращі – останні 5 поєдинків без перемог. У старті поєдинку підопічні Ротаня створили два напівмоменти. Вже на 9-й хвилині довелось міняти Логінова, який смикнув м’яз.

У першому таймі моментів фактично не було. По перерві ситуація особливо не змінилась, а в Олександрії травмувався ще й Кулаков. Лише ближче до 70-ї хвилини команди обмінялись моментами. Спочатку Погорілий не зміг замкнути простріл Калітвінцева. Колос відповів моментом Ільїна, який поцілив у сітку з зовнішнього боку.

Ковалівці могли вирвати перемогу на 90+2 – Велетень вибіг з-за спин захисників та замикав флангову передачу, але Микита Шевченко парирував удар ногою. М’яч відскочив до Рангеля, але бразилець з розвороту пробив повз ворота.

Таким чином, Колос з 29 пунктами залишився дев’ятим, а от Олександрія ризикує – 12 місце та 26 очок, до зони перехідних матчів – 4 бали.