Поєдинок турнірних сусідів. Маріуполь в минулому турі в гостях зіграв внічию з Агробізнесом і перебував на 5-му місці групи. Епіцентр після домашньої нічиї з Лівим берегом знаходився на четвертому місці.

Перша ліга, Чемпіонська група. 6-й тур.

ФСК Маріуполь – Епіцентр Дунаївці 0 : 1.

0 – 1. Кравчук – 45.

П’ята команда чемпіонської групи приймала четверту. У випадку перемоги підопічні Краснопьорова могли піднятися в топ-4. Проте, до цього навесні приазовці ще не перемагали. Тренерські штаби обох колективів сповідують гру з позиції сили, тому ми сподівалися побачити цікавий футбол. Відзначимо, що у склад гостей повернувся Алібеков, який пропускав минулий тур через дискваліфікацію.

У першій половині зустрічі прогнозовано було багато боротьби, адже ніхто із суперників не хотів поступатися. Здавалося, що на перерву команди підуть без голів, але гості змогли забити у роздягальню. Після подачі з лівого флангу розстріляв ворота Кравчук – 0:1. Що робили захисники “Маріуполя” у цьому епізоді складно пояснити.

Після перерви більше контролювали м’яч господарі поля, але ефективності їхнім атакам не вистачало. Варто відзначити якісну гру підопічних Нагорняка без м’яча. Ця команда вміє терпіти і чекати свого шансу. Міг збільшувати перевагу гостей Стень, але він влучив у поперечину.

У підсумку, матч завершився надважливою перемогою “Епіцентру”. Підопічні Нагорняка вже на чотири очки відірвалися від п’ятого місця.