Поєдинок третьої та восьмої команд групи. В минулому турі Нива в гостях зіграла внічию з Кременем і залишилася на третьому місці турнірної таблиці. Гірник-Спорт після домашньої нічиї з Поділлям перебував на 8-му місці, яке не дає продовження прописки у Першій лізі.

Перша ліга, група Вибування. 6-й тур.

Нива Тернопіль – Гірник-Спорт Горішні Плавні  2 : 0.

1 – 0. Різник – 57.

2 – 0. Галадей – 76.

З перших хвилин було помітно, що обидві команди сьогодні були налаштовані на перемогу. Яскравих моментів було небагато, але інтрига тримала у напрузі. В середині першого тайму небезпечно у дальній кут пробивав Тузенко, але блискуче зіграв Ольховий. Ближчими до голу були саме гості, але їм не вистачало завершального удару. Перший тайм завершився нульовою нічиєю, хоча цей футбол не можна було назвати нудним.

На початку другого тайму після передачі Дорошенка у порожні ворота переправив м’яч Різник – 1:0. Дуже хороша швидка атака господарів. Було дуже багато сумбуру, а ось конструктиву бракувало. Після перерви мало що виходило у заключній третині поля у гостей. Поставив колектив із Горішніх Плавнів на коліна Галадей, який з меж штрафної розстріляв ворота – 2:0. “Нива” не пропускає голів в чемпіонаті впродовж 360 хвилин.

Таким чином, колектив із Тернополя вже всього на одне очко відстає від лідерів.