В межах 26-го туру чемпіонату Другої ліги Рух-2 приймав одеську Реал-Фарму

Друга ліга, 26-й тур.

Рух-2 Львів – Реал-Фарма Одеса 1 : 0.

1 – 0. Теслюк – 90+2.

Грали дві команди, які хотіли перервати свої невдалі серії. Рух-2 не міг виграти вже п’ять матчів поспіль (від 2:1 зі Скалою 1911 ще в листопаді), Реал Фарма – шість (від 2:1 з Кременем-2 в середині того ж місяця). Проте між собою суперники зіграли лише один матч, і він завершився безгольовою нічиєю.

Львівська «двієчка», попри поразку 0:4 від ЮКСА в минулому турі, сподівалася на успіх у цьому матчі. Вигравати треба було, адже найближчий сусід по таблиці – Нива – приймає вдома аутсайдера, тож має шанси одноосібно зайняти восьме місце. На своєму полі Рух-2 не міг виграти чотири матчі (по дві нічиї та поразки), причому, в трьох із цих чотирьох матчів «жовто-чорні» не змогли забити. Попередній виграний домашній матч у Винниках у жовтні був особливо яскравим (8:2 над Металургом-2 у тому, ще сильнішому складі – багато з тих гравців зараз виступають у Першій лізі вже за основну клубну команду).

“Рух-2” сьогодні нарешті здобув свою дебютну перемогу у 2024 році. Підопічні Безуб’яка переграли “Реал Фарму” – 1:0. Львів’яни весь матч домінували, але ніяк не могли забити. Проте, фортуна їм посміхнулася у компенсований час, коли результативним ударом відзначився Теслюк.