Захисник київського “Динамо” Тарас Михавко в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від виїзної перемоги над “Дніпром-1” (2:1) у 26-му турі чемпіонату України.

– Ми хотіли виграти. Важка гра, пауза на тривогу, але ми знали, чого хочемо й досягли позитивного результату. Дуже важка гра, жарка погода, але виграли, тому всі раді.

– Що сталося в епізоді з пропущеним голом? Було непорозуміння з Поповим?

– Так, трохи не порозумілися. Я думав, що він випускає м’яч, тому виключився з епізоду. А нападник зачепився. Будемо працювати на тренуваннях, щоб у подальшому не припускатися подібних помилок. Звичайно, прикро, але головне, що виграли. Тому все добре.

– Наскільки важко грати проти Гуцуляка, одного з лідерів “Дніпра-1”, в індивідуальному плані?

– Хороший кваліфікований нападник, викликається до збірної України. Проти таких нападників завжди важко грати. Але треба звикати.

– Що “Динамо” не вдавалося в першому таймі? Чому гра відкрилася в плані атаки й гольових моментів після перерви?

– Чомусь у першому таймі не могли ніяк знайти свою гру, але на другий налаштувалися, оскільки програвали, всі були заряджені, хотіли лише перемоги, і в підсумку досягли позитивного результату.

– Емоції вирували після другого забитого м’яча. Наскільки полегшало після того, як забив Ванат?

– Звичайно, всі були раді, оскільки ця перемога дуже важлива для нас, оскільки продовжуємо боротися за чемпіонство. Тому й стільки емоцій було.