Головний тренер «Челсі» Мауріціо Почеттіно підбив підсумки нічийного матчу своєї команди в грі 25 туру АПЛ проти «Астон Вілли» (2:2), особливу увагу приділивши скасованому голу Дісасі на останніх хвилинах, який міг принести «Челсі» перемогу.

«Суддя неймовірний, і це смішно. Важко прийняти такі речі. В півфіналі Кубка Англії проти «Ман Сіті» два тижні тому була гра рукою, і це не було пенальті, арбітр не перевіряв це.

Це боляче, оскільки це завдало шкоди англійському футболу, і я думаю, що гравці «Вілли» та їхні вболівальники не розуміли, чому гол на останніх хвилинах був скасований.

Виступ був чудовим проти дуже хорошої команди. Розчарований, але що ми можемо зробити? Нам потрібно рухатися далію

Я та всі на стадіоні, які спостерігали за грою, не побачили фолу на полі, а потім VAR змінив рішення арбітра. Як на мене, це трохи зашкодило Прем’єр-лізі та англійському футболу. Якщо ми хочемо бути найкращою лігою у світі, нам слід захистити видовище та рішення.

Арбітр зашкодив собі, завдав шкоди моїй команді, моїм гравцям, моїм уболівальникам.

Ми молода команда. Виступ був хорошим. Я дуже задоволений реакцією. Я спокійний, і це лише для того, щоб допомогти.

Гра була дуже хорошою, і ми грали дуже добре, правда, у першому таймі ми легко пропустили. Те, що ми намагалися змінити команду, не надто вдавалося.

Грати з «Астон Віллою», яка бореться за четвірку кращих… Я задоволений командою, і гравці були хорошими», – сказав Почеттіно.