Серія А. Ювентус розписав суху нічию з Міланом

Ювентус та Мілан зійшлися в центральному матчі 34-го туру Серії А 2023/24.

Мілан у минулому турі пережив принизливу коронацію Інтера, але треба було думати ще про збереження другого місця. “Россонері” приїхали в гості до Ювентуса, який відставав на 5 очок. У Стефано Піолі була катастрофа з обороною. Травми викосили четвірку основних захисників, а на передматчевій розминці зламався ще й Майк Меньян. У ворота терміново став Марко Спортьєлло.

Ювентус затягнув Мілан у свій улюблений футбол без моментів. До перерви по воротах влучав лише Влаховіч. Серб пробив на 8-й хвилині і підступно виконав штрафний у компенсований час – Спортьєлло не дрімав. Мілан не мав навіть цього, тому на табло горіли “бетонні” нулі.

В дебюті другого тайму резервний кіпер Мілана виконав розкішний подвійний сейв. Спортьєлло витягнув постріл Костіча у ближньому куті, різко підвівся і головою прийняв добивання Даніло!

Після цього на полі знову настало тривале затишшя. Мілан завершить матч без жодного удару в площину, а от Ювентус на 86-й хвилині отримав ще один супершанс. Спортьєлло ледь не перекреслив усі свої подвиги. Воротар Мілан незграбно випустив м’яч на ногу Рабйо, але Чау підстрахував на лінії! Претензії туринців щодо гри рукою були марними.

0:0 – команди розписали нічию і залишилися при своїх, хоча Ювентус дає Болоньї шанс наздогнати себе в турнірній таблиці. Влітку обидва гранди планують змінювати тренерів, тому залишається сподіватися на яскравіші дуелі наступного сезону.

Максимович Назар

Recent Posts

Байєр відігрався у матчі з Ромою і пройшов у фінал Ліги Європи

У четвер, 9 травня, у матчі-відповіді 1/2 фіналу грецький Олімпіакос приймав на своєму стадіоні англійську Астон Віллу.Читати далі

9 години ago

Олімпіакос вдруге обіграв Астон Віллу та вийшов у фінал Ліги конференцій

У четвер, 9 травня, у матчі-відповіді 1/2 фіналу грецький Олімпіакос приймав на своєму стадіоні англійську Астон Віллу.Читати далі

9 години ago

Аталанта обіграла Марсель і вийшла у фінал Ліги Європи

У повторному матчі півфінальної стадії Ліги Європи Аталанта приймала Марсель.Читати далі

9 години ago

Серія А назвала ім’я найкращого тренера квітня

Сімоне Індзагі, наставник "Інтера", визнаний найкращим тренером в Серії А за квітень.Читати далі

9 години ago

Младен Бартулович: Для мене Герреро входить до топ-3 найкращих гравців УПЛ

Младен Бартулович, помічник наставника «Зорі» Юрія Коваля, високо оцінює зусилля форварда Едуардо Герреро, по якому…

9 години ago

Лунін підписав особистий контракт з Adidas

Український голкіпер "Реала" Андрій Лунін розпочав співпрацю із німецькою компанією Adidas.Читати далі

9 години ago