Categories: УПЛ

УПЛ. Рух здобув вольову перемогу над Вересом

У суботу, 27 квітня відбувся поєдинок 26-го туру, в якому “Рух” зіграв проти “Вереса”. Рівненський колектив ще ніколи не перемагав львів’ян в чемпіонатах України. Гра першого кола завершилася розгромною перемогою підопічних Пономарьова – 5:2.

УПЛ, 26-й тур.

Рух Львів – Верес Рівне 3 : 1.

0 – 1. Слюбик – 30-автогол.

1 – 1. Слюбик – 48.

2 – 1. Таллес – 59.

3 – 1. Карабін – 65.

“Рух”: Ледвій – Слюбик (Слюсар, 85), Сич, Роман, Пастух, Таллес (Притула, 76), Федор (Підгурський, 58), Квасниця (Лях, 85), Плюман (Руніч, 58), Карабін, Холод

“Верес”: Когут – Кучеренко (Банада, 74), Жуліо Сезар, Шевченко (Шастал, 69), Балан, Яго (Годя, 74), Кучеров, Курко, Дахновський (Шарай, 69), Морозко, Гайдучик (Сміян, 80)

Попередження: Дахновський (3), Таллес (33), Яго (67)

Віталій Пономарьов з перших хвилин довірив місце у старті 21-річному нападнику Ярославу Карабіну. Сьогодні з капітанською пов’язкою на гру вийшов Олексій Сич, адже Роман Дідик не потрапив до заявки. У “Вереса” замість Шастала вийшов Морозко. Мрвальєвич та Янаков все ще відновлюються після травми.

Гості активно розпочали зустріч, але не вдавалося довести свої атаки до логічного завершення. На шостій хвилині Морозко у боротьбі з Пастухом завалився на газон, але арбітр проігнорував цей епізод і не поставив пенальті у ворота львів’ян. Було дуже багато сумбуру, а ось осмислених дій не вистачало. Підопічні Шандрука вийшли на гру з бажанням та мотивацією досягнути позитивного результату. Футболіста “Вереса” не поступалися у боротьбі, прагнули швидко доставляти м’яч до заключної третини поля. Господарі не могли спокійно вийти з захисту, адже суперник грав щільно та активно.
УПЛ. Рух – Верес 3:1. Два різних тайми – изображение 1

В середині першого тайму нарешті прокинулися господарі. Євген Пастух наважився на удар з-за меж штрафної, але м’яч пролетів повз дальній кут. На 30-й хвилині фортуна посміхнулася гостям. Гайдучик пробивав з-за меж штрафної, а Слюбик так невдало підставив голову, що мяч після рикошету залетів у верхній кут – 0:1. Якісний перший тайм у виконанні підопічних Шандрука. А ось футболісти львівської команди розчарували.

На початку другого тайму реабілітувався за прикрий автогол Слюбик. Після розіграшу кутового Квасниця виграв верхову боротьбу і скинув у воротарську, де швидше за всіх виявився Слюбик, який з декількох метрів переправив м’яч у сітку – 1:1. Цей гол додав підопічним Пономарьова впевненості у власних силах. Вони почали швидше доставляти м’яч до заключної третини поля. На 59-й хвилині господарі вже вийшли вперед. Карабін віддав, а Таллес з-за меж штрафної пробив у верхній кут – 2:1. Шикарний гол, який стане окрасою туру.

Через шість хвилин львів’яни збільшили свою перевагу. Сич віддав на Карабіна, який обіграв Сезара і пробив у дальній кут – 3:1. Все перевернулося з ніг на голову. Цей пропущений гол відправив у нокаут рівненський колектив.

У підсумку, “Рух” вперше за чотири тури перемагає і вже всього на одне очко відстає від “Дніпра-1”. У “Вереса” дуже скрутне турнірне положення.

Максимович Назар

Recent Posts

Байєр відігрався у матчі з Ромою і пройшов у фінал Ліги Європи

У четвер, 9 травня, у матчі-відповіді 1/2 фіналу грецький Олімпіакос приймав на своєму стадіоні англійську Астон Віллу.Читати далі

2 години ago

Олімпіакос вдруге обіграв Астон Віллу та вийшов у фінал Ліги конференцій

У четвер, 9 травня, у матчі-відповіді 1/2 фіналу грецький Олімпіакос приймав на своєму стадіоні англійську Астон Віллу.Читати далі

2 години ago

Аталанта обіграла Марсель і вийшла у фінал Ліги Європи

У повторному матчі півфінальної стадії Ліги Європи Аталанта приймала Марсель.Читати далі

2 години ago

Серія А назвала ім’я найкращого тренера квітня

Сімоне Індзагі, наставник "Інтера", визнаний найкращим тренером в Серії А за квітень.Читати далі

3 години ago

Младен Бартулович: Для мене Герреро входить до топ-3 найкращих гравців УПЛ

Младен Бартулович, помічник наставника «Зорі» Юрія Коваля, високо оцінює зусилля форварда Едуардо Герреро, по якому…

3 години ago

Лунін підписав особистий контракт з Adidas

Український голкіпер "Реала" Андрій Лунін розпочав співпрацю із німецькою компанією Adidas.Читати далі

3 години ago