Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков прокоментував перемогу над ЛНЗ (3:0) у 26-му турі УПЛ.

– Чи все вдалося сьогодні команді, чи вдалося виконати план, який був поставлений Пушичем?

– З першої хвилини дуже складно дався матч, тому що складне поле. Розуміли, що дуже важкий суперник. Нас, напевно, трохи збило те, що на початку матчу Бондаренко травмувався, і вже ми трохи змінили структуру гри.

Але добре, що забили 1-й м’яч у 1-му таймі, це дало нам більше енергії. Думаю, що ми якраз заслуговували на цей м’яч. Потім уже, коли ми забили 2-й м’яч, вже гра розкрилася, і стало набагато легше.

– Це питання більше до лікарів, але ти бачив, як Бондаренко?

– Я бачив якраз під час гри, що в нього дуже розпухнув гомілкостоп. Не знаю, наскільки все серйозно, але бажаю Артемові здоров’я.

– Вже третій матч у вас голи через подачі. Це не властиво «Шахтарю».

– Ну чому? Останнім часом ми багато над цим працюємо. У нас є футболісти, які гарно грають головою – Егіналдо, Сікан, Зубков.

Тому, я думаю, коли команда закривається та грає низьким блоком проти нас, то це якраз наш спосіб найголовніший забивати голи – з прострілів та подач.

– Прокоментуй свій гол.

– Напевно, там 90 відсотків роботи виконав Марлон – відібрав м’яч, віддав мені на майже порожні ворота. Трохи хвилювався, щоб у такий момент забити, але все склалося добре. Напевно, цей 2-й гол якраз закрив гру, – сказав Судаков.