Categories: УПЛ

УПЛ. ЛНЗ розгромно поступився Шахтарю

“Шахтар” виграв вже 11 останніх матчів в УПЛ. У суботу “гірники” продовжили свою переможну серію в поєдинку з “ЛНЗ”, який мав дві перемоги в останніх двох турах.

УПЛ, 26-й тур.

ЛНЗ Черкаси – Шахтар Донецьк 0 : 3.

0 – 1. Сікан – 40.

0 – 2. Судаков – 63.

0 – 3. Егіналду – 90+2.

Після перемоги Динамо над СК Дніпро-1 Шахтарю належало провести виїзний поєдинок з ЛНЗ. Черкасці у своїй грі з киянами кількома турами раніше відібрали очки в киян, тож легкої прогулянки для “гірників” ніхто не прогнозував. Вже на 4-й хвилині почались перші проблеми Шахтаря – Бондаренко на рівному місці підвернув ногу. Артем спробував продовжити матч, але в підсумку його забрали з поля на ношах.

А от до небезпечних моментів не доходило аж до 33-ї хвилини, коли Зубков прорвався до штрафного зоною правого інсайда та віддав у центр на Сікана, але Данило слабко пробив з лінії карного прямо у воротаря. ЛНЗ відповіло небезпечним ударом Наумця після рикошету від Матвієнка – трохи повз стійку!

Сікан виправився на 40-й хвилині. Конопля віддав з правого флангу до штрафного, м’яч проскочив до Кевіна, який навісив вже з лівого краю штрафного на дальню стійку. Сікан перевисів захисника у повітрі та відкрив рахунок у зустрічі.

ЛНЗ ледь не відігралось по перерві. Рибалка навісив зі штрафного з правого флангу, м’яч влучив у Педрінью, від якого відскочив у стійку! Черкасці не зупинились: Наумець розігнав атаку правим флангом та знайшов Яшарі перед штрафним майданчиком, а той пробив у дальній кут – сейв Різника!

Шахтар через 3 хвилини подвоїв перевагу. Кучеренко віддав необережну передачу на захисника, якого обікрав Марлон Гомес та віддав праворуч на Судакова, який пробив під поперечку – 0:2. ЛНЗ знову створив момент – тепер Бойко пробивав після передачі Хобленка, але Різник впорався з пострілом. Егіналдо міг зробити рахунок і розгромним, але після його удару з розвороту м’яч поцілив у стійку. Але бразилець не пішов з поля без гола: вінгер отримав м’яч на лівому фланзі, змістився в центр, обігрався з Траоре та поцілив у дальній кут. 0:3 – розгромна перемога Шахтаря.

Таким чином, “гірники” набрали 61 очко, зберігши відрив від Динамо в 4 пункти. ЛНЗ з 32 балами залишився сьомим.

Максимович Назар

Recent Posts

Де Россі: Знаючи, що ніхто ще не перемагав Байєр, дуже боляче пропускати

Головний тренер Роми Даніеле Де Россі підбив підсумки півфіналу Ліга Європи проти Байєра (2:2, 0:2).Читати далі

28 хв. ago

Лідер Наполі може перейти до ПСЖ, сторони вже провели переговори

Грузинський вінгер «Наполі» Хвіча Кварацхелія може продовжити кар'єру у французькому ПСЖ, повідомляє журналіст RMC Sport…

46 хв. ago

Маркевич вигнав у другу команду трьох гравців львів’ян

Помічник головного тренера Карпат Мирона Маркевича, його син Остап, оголосив про тимчасове виключення зі складу…

51 хв. ago

Байєр побив рекорд Бенфіки 59-річної давнини

Леверкузенський Байєр зміг зрівняти рахунок у компенсований арбітром час матчу з Ромою.Читати далі

54 хв. ago

Хабі Алонсо: Мої хлопчики заслуговують на всі три титули

Головний тренер Байєра Хабі Алонсо прокоментував нічию з Ромою 2:2 та прохід у фінал Ліги…

56 хв. ago

Байєр відігрався у матчі з Ромою і пройшов у фінал Ліги Європи

У четвер, 9 травня, у матчі-відповіді 1/2 фіналу грецький Олімпіакос приймав на своєму стадіоні англійську Астон Віллу.Читати далі

10 години ago