Шоста команда поточного чемпіонату змінила головного тренера. ФК Тростянець напередодні оголосив про припинення співпраці з Валерієм Шаповаловим, який провів із нею міжсезонні збори та процес зібрання оновленої команди, очолював упродовж 26 турів.

Друга ліга, 26-й тур.

ФК Тростянець – Локомотив Київ 1 : 1.

0 – 1. Титаренко – 31-пен.

1 – 1. Гезело – 56.

На матч проти столичного клубу склад господарів виставив асистент Шаповалова Володимир Прокопіненко (61-річний фахівець є третім за віком у поточному сезоні після 67-річного Володимира Безуб’яка з Руху-2 та 63-річного Юрія Ярошенка із вінницької Ниви).

Наразі ФК Тростянець не може виграти вже вісім матчів (від перемоги 2:0 над Реал Фармою ще в жовтні). За цей час клуб, який відновив виступи в ПФЛ, тричі зіграв унічию та п’ять разів програв – у тому числі, мінімально Карпатам-2 в 24-му турі. Локомотив, навпаки, виграв два поспіль останніх матчі та йде без поразок чотири тури підряд. Минулого тижня з рахунком 2:1 вдалося здолати вінницьку Ниву.

В першому колі в столиці ФК Тростянець поступився з мінімальною різницею в рахунку через автогол гравця, якого вже нема в його складі.