Головний тренер «Миная» Желько Любенович прокоментував перемогу над «Чорноморцем» (2:0) у 26-му турі УПЛ.

– Сьогоднішня перемога – в першу чергу для нашого президента, вітаємо його з днем народження. У нього нещодавно був день народження, він довго чекав на цю перемогу, як і ми всі. Тому вітаємо його з днем народження. Також хочу привітати з днем народження мою хресницю, в якої саме сьогодні день народження, тому вітаю її теж.

Щодо гри. Ця команда росте на очах, ви бачите це. З кожним туром ми набираємо. Ми сказали, що будемо битися до кінця. Я їм дуже вдячний за цю перемогу, на яку ми дуже довго чекали. Ми дуже багато працювали для того, щоб прогресувати. Це було видно сьогодні на полі.

– Забитий м’яч вже на перших хвилинах. Наскільки він був важливим?

– Він дуже важливим був. Самі не очікували, що так швидко заб’ємо. Звісно, це нам сьогодні допомогло легше виграти цю гру.

– Все ж таки непростий початок 2-го тайму був, адже «Чорноморець» серйозно форсував події. Помічали це?

– В цілому «Чорноморець» – дуже хороша, технічна команда. Ми розуміли, з яким суперником граємо, і який у них тренер дуже серйозний. Тому ми готувалися до цієї гри, ми знали їхні слабкі сторони. Нам тут трішки допоміг Влад Вакула, дякую йому за це. Ми всі разом як команда працювали, щоб виграти сьогодні гру.

– До речі, про Вакулу. Він сьогодні неймовірно заряджений був і аути кидав практично з центру поля.

– Так, я навіть сам не знав, що він настільки далеко може кидати аут. Влад – молодець. Він не тільки сьогодні, а й у кожній грі показує, що він – один з лідерів цієї команди. Шкода, що сьогодні не забив, але він не засмучується через це. Він грає за команду та показав це сьогодні на полі.

– Попереду ще один фінал – з «Вересом».

– Так, я говорив своїм футболістам у роздягальні перед грою, що сьогоднішня перемога – це буде шаг уперед, з «Вересом» – це вже буде два кроки. Тому я впевнений, що у нас там усе вийде, – сказав Любенович.