Матч третьої та дев’ятої команд групи. Лівий берег після гостьової нічиї з Епіцентром продовжує впевнено займати третє місце у чемпіонській групі. Кудрівка-Нива в минулому турі вдома перемогла Вікторію і залишила турнірне дно.

Перша ліга, Чемпіонська група. 6-й тур.

Лівий Берег Київ – Кудрівка-Нива Бузова 1 : 2.

1 – 0. Сухоручко – 16.

1 – 1. Нехтій – 33-пен.

1 – 2. Вечурко – 43.

У господарів були суттєві кадрові проблеми, адже не могли грати Якимів, Войцеховський та Дедух. Проте, навіть попри ці втрати кияни вважалися фаворитами. На 15-й хвилині підопічні Первака відкрили рахунок. Сухоручко отримав м’яч у штрафній і після рикошету від Місюри м’яч залетів у ворота – 1:0. Логічний розвиток подій, адже кияни домінували. Здавалося, що кияни зможуть збільшити свою перевагу, а вони ще й пропустили. Гулько заробив одинадцятиметровий, а Нехтій його реалізував – 1:1. На 40-й хвилині шикарна можливість знову вивести вперед господарів була у Співакова, але капітан “Лівого берега” з пенальті пробив у поперечину. А ось підопічні Локтіонова своїм шансом скористалися і забили у роздягальну. Після прострілу з флангу у падінні головою у дальній кут пробив Вечурко – 1:2. Шикарний перший тайм.

Після перерви підопічні Первака робили все, щоб відігратися, але досягнути свого їм не вдавалося. Варто віддати належне футболістам “Кудрівки-Ниви”, які самовіддано оборонялися і при першій можливості вибігали в атаку. Моментів у господарів поля майже не було. На 83-й хвилині після розіграшу кутового Слотюк переправив м’яч у сітку, але було зафіксовано положення поза грою.

У підсумку, несподівана перемога “Кудрівки-Ниви”. Кияни вже на дев’ять очок відстають від “Інгульця”, тому про друге місце вже можна і не мріяти.